search
Netflix-serie Élite nu al zeker van derde seizoen voor lancering van seizoen 2!
Series / Nieuws

Netflix-serie Élite nu al zeker van derde seizoen voor lancering van seizoen 2!

Netflix heeft duidelijk veel vertrouwen in haar Spaanse series...

Het tweede seizoen van de Netflix-serie Élite moet in de komende week nog verschijnen op het populaire streamingplatform. Ondanks dit gegeven heeft Netflix nu reeds het derde seizoen aangekondigd. Daarmee toont het bedrijf eens temeer haar vertrouwen in haar Spaanse series.

Het was uiteindelijk 'Diego Avalos', verantwoordelijk voor de Spaanse originals bij Netflix welke heeft aangegeven dat de serie voorlopig nergens heen gaat. Dat hoeft ook helemaal geen verrassing te zijn, in tegendeel. Zomaar even meer dan 20 miljoen huishoudens hebben immers met volle teugen genoten van het eerste seizoen van deze reeks. Élite wordt dan ook niet voor niets op vandaag aanzien als één van de grootste, Spaanstalige dramaseries ter wereld.

6 september
Ondanks de aankondiging van het derde seizoen is het zo dat het tweede deel uit de reeks nog op Netflix moet verschijnen. De lancering staat gepland voor 6 september van dit jaar. Madrona benadrukte op de persconferentie dat Netflix de snelheid van de serie graag wil behouden, maar tegelijkertijd ook vernieuwend wil zijn. Fans kunnen zich voor het nieuwe seizoen alvast gaan opmaken voor de introductie van drie nieuwe personages. Deze personages worden onder meer gespeeld door 'Jorge López' en 'Claudia Salas'.

Net zoals het eerste seizoen zal ook het nieuwe deel uit de reeks uit 8 afleveringen bestaan. Het tweede seizoen van de serie Élite kan in ieder geval vanaf 6 september worden bekeken via Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een mooi voorsmaakje!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen