search
'Suits'-serie nadert zijn einde met laatste opnames
Series / Nieuws

'Suits'-serie nadert zijn einde met laatste opnames

Daarmee komt een razend populaire serie (bijna) ten einde...

Het is altijd even slikken wanneer een lang lopende serie een einde aan haar verhaal breidt. Echter komt dit moment ooit voor elke reeks die op de markt verschijnt. Deze keer is het de beurt aan Suits. De laatste opnames van het finale seizoen zijn inmiddels achter de rug en daar blikt de cast toch enigszins geëmotioneerd op terug.

Doorheen alle seizoenen hebben de fans van de serie Suits een band opgebouwd met de verschillende personages. Verschillende fans lieten dan ook reeds optekenen dat het vaarwel er best eens eentje zou kunnen zijn waarbij er een traantje zal worden weggepinkt. Niet alleen de fans, maar ook de cast heeft het duidelijk moeilijk met het afscheid. Dit blijkt uit verschillende berichten die werden geplaatst op Instagram.

Lees ook: Waarom het zo lastig was Patrick J. Adams terug te brengen in 'Suits'

Opnames afgerond
Ondanks het feit dat het finale seizoen uiteraard nog niet is uitgezonden is het wel zo dat de cast een einde heeft gebreid aan haar Suits avonturen. De voorbije week werden de opnames van het laatste seizoen in het Canadese Toronto immers afgerond. Naar aanleiding van het afronden van de opnames heeft hoofdrolspeler 'Gabriel Macht' laten optekenen dat hij en de rest van de cast door de jaren heen enkele opofferingen hebben moeten maken om Suits te kunnen maken. De acteur benadrukte dat deze opofferingen niet altijd even eenvoudig waren, maar tegelijkertijd is hij duidelijk ook zeer tevreden met de waardering die zowel hij als de serie hebben gekregen.

Onder meer 'Sarah Rafferty' (Donna) plaatste een foto op Instagram samen met 'Rick Hoffman' (Louis Litt in de reeks). Ook deze laatste plaatste nog een emotionele foto nadat hij de voorbije weken reeds uitvoerig de laatste momenten van de opnames van Suits had gedocumenteerd op Instagram.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen