search
'WandaVision'-serie wordt heel erg vreemd
Series / Nieuws

'WandaVision'-serie wordt heel erg vreemd

En dus niet als de serie die het in werkelijkheid is.

Marvel is druk bezig met Phase 4 van zijn plannen. Een van de meest mysterieuze betreft WandaVision, een serie waarin Scarlet Witch en Vision terugkeren. Dat is interessant, want een van hen overleefde de Infinity Saga immers niet.

Volgens acteur Paul Bettany voelt de serie heel erg aan als een zes uur durende film en dus niet als een televisieserie. "Ik weet nog dat ik langs moest komen bij Kevin [Feige] en dacht dat ik ontslagen zou worden. Maar in plaats daarvan pitchte hij een zes uur durende film, waar ik nooit, in geen miljoen jaar, aan gedacht zou hebben. Maar dat is natuurlijk de reden waarom hij het grote geld verdient. En dus wordt dit heel erg avant-garde en vreemd en absurd en beweegt het daarna naadloos naar bekender terrein. Maar het begin is nogal vreemd."

Lees ook: 'WandaVision' wordt vreemdste MCU-project ooit

Sitcom en actieserie
De serie draait om Scarlet Witch en Vision die het burgelijke leven proberen te tackelen. Tegelijk beleven ze wat spannende avonturen en voelt de boel als een sitcom uit de jaren vijftig. Inderdaad een vrij aparte combinatie, zoals Bettany het al omschrijft.

Lees ook: Hele aparte eerste poster van MCU-serie 'WandaVision'

De serie zal op Disney+ te zien zijn en is direct verbonden aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen