search
'WandaVision' wordt vreemdste MCU-project ooit
Series / Nieuws

'WandaVision' wordt vreemdste MCU-project ooit

Want waarom ook niet?

Het Marvel Cinematic Universe breidt flink uit de komende tijd. Voortaan moeten we niet alleen bioscoopfilms kijken om het verhaal te volgen, een abonnement op Disney+ is ook noodzakelijk. Een van de projecten daar is WandaVision en volgens acteur Paul Bettany wordt het een vreemd project.

De serie draait om Vision en Scarlet Witch en heeft een setting in de jaren vijftig, naar het schijnt. In elk geval gaat het geheel voelen als een familiekomedie uit die tijd, maar dan gemengd met actie. Dat zorgt voor een aparte mix.

Lees ook: Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?

Vreemdste Marvel-materiaal
Hoofdrolspeler Paul Bettany sprak met IGN over het project toen de D23 Expo plaatsvond. "Het is zonder meer het vreemdste van alle Marvel-projecten tot nu toe," begon de acteur. "Het is heel erg avant garde en vreemd."

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' voelt als grote film

"Ik denk niet dat iemand van ons had verwacht dat - als we dit door zouden zetten - we dan in deze richting zouden gaan. Maar ik kijk er echt enorm naar uit. De scripts zijn fantastisch. Het wordt echt geweldig om nog dieper in de het bronmateriaal te kunnen duiken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen