Disney bevestigt: originele 'Gargoyles' serie verschijnt op Disney+

Originele 'Gargoyles' serie verschijnt op Disney+

Veel fans zullen hier natuurlijk bijzonder blij mee zijn...

Geoffrey Ketels, 12 september 2019 om 12:53

De komst van het Disney+ streamingplatform zal er ongetwijfeld voor zorgen dat er heel wat Disney klassiekers terug herontdekt zullen worden. Disney heeft eerder dan ook laten optekenen een gigantische bibliotheek met Disney klassiekers aan te zullen gaan bieden. Ook de jaren '90 animatieserie Gargoyles zal met zekerheid op het streamingplatform te bekijken zijn.
In de jaren '90 was de animatieserie Gargoyles één van de dè populairste series van Disney. Toen bekend raakte dat Disney met haar eigen streamingplatform op de proppen zou komen was dit dan ook meteen één van de eerste titels die door liefhebbers van animatieseries werd genoemd. Disney kon hier duidelijk niet doof voor blijven waardoor het inmiddels heeft bevestigd de reeks met zekerheid naar Disney+ te zullen brengen.

Revival mogelijk?
Het is opvallend dat de animatieserie, ondanks het feit dat ze bijzonder succesvol was, amper drie seizoenen op de televisie te zien was. Dit gezegd zijnde werd ze algemeen aanzien als één van de beste animatieseries van die periode. Door de jaren heen werd bovendien reeds meerdere malen de vraag gesteld aan acteur 'Keith David' (welke de stem insprak voor 'Goliath', de leider van de Manhattan Clan) of hij een revival zou zien zitten. De acteur gaf vervolgens aan daar zeker en vast oren naar te hebben.

In ieder geval, heb je deze legendarische animatieserie nog nooit eerder gezien? Of wil je die mooie tijd van vroeger graag herbeleven? Dan is het verschijnen van Gargoyles op Disney+ ook voor jou natuurlijk erg interessant!

Bron: Wegotthiscovered.com

Lees meer over: Gargoyles, serie, Disney, Disney Plus

Populair nieuws