search
Nieuwe foto's 'Arrow' seizoen 8 met een aantal oude bekenden!
Series / Nieuws

Nieuwe foto's 'Arrow' seizoen 8 met een aantal oude bekenden!

Enkele trouwe vrienden van Oliver keren terug in het achtste seizoen...

De première van het nieuwe en finale seizoen van de serie Arrow komt snel dichterbij. In de aanloop naar deze lancering is er nieuw beeldmateriaal op het internet verschenen welke duidelijk maakt dat 'Oliver Queen' terug zal kunnen rekenen op de bijstand van twee van zijn meest betrouwbare vrienden!

In het nieuwe beeldmateriaal welke de wereld werd ingestuurd in de aanloop naar de lancering van het achtste seizoen van Arrow zijn John Diggle (gespeeld door David Ramsey) en Black Canary (gespeeld door Katie Cassidy-Rodgers) terug te zien! De setting die is gecreëerd voor het achtste seizoen van de populaire reeks zorgt er uiteraard voor dat de poort open staat voor een terugkeer van heel wat populaire personages. Zelfs personages die eerder dood bleken te zijn maken mogelijks terug hun opwachting in de serie.

Lees ook: Oude mentor Oliver terug in 'Arrow' seizoen 8

Starling City
Zoals eerder bekend gemaakt door CBR zal de eerste aflevering van het achtste seizoen van Arrow de naam 'Starling City' krijgen. Deze naam is natuurlijk een verwijzing naar de woonplaats van Oliver. Het behield die naam tot aan het einde van het derde seizoen. Toen werd er voor gekozen om ze te veranderen naar 'Star City'. Inmiddels heeft executive producer 'Beth Schwartz' ook laten optekenen dat het achtste seizoen zich zal afspelen op 'Earth 1', de belangrijkste algehele hub voor de Arrowverse series.

Ben je benieuwd naar het nieuwe beeldmateriaal dat voor het achtste seizoen van Arrow is verschenen? Dan zullen we je niet langer meer in spanning houden! De foto's zijn hieronder terug te vinden.

















Lees ook: Stephen Amell bevestigt terugkeer van John Barrowman voor finale seizoen van 'Arrow'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen