search
Clip uit laatste seizoen 'Empire' onthult nieuwe eigenaar
Series / Video/clip/featurette

Clip uit laatste seizoen 'Empire' onthult nieuwe eigenaar

Deze week start het laatste seizoen.

In 2015 startte met veel succes de serie Empire op de tv-zender Fox. De dramaserie draait vooral rond Lucious Lyon, de rol van acteur Terrence Howard. Na reeds vijf seizoenen start deze week het laatste, zesde seizoen.

Hieronder zie je een clip uit de serie waarin het muziekbedrijf Empire Entertainment centraal staat en veel familieperikelen de revue passeren. In het laatste seizoen wordt duidelijk dat Empire Entertainment een nieuwe eigenaar heeft. Check hieronder een clip uit de eerste aflevering van seizoen zes.



Lees ook: 'Lethal Weapon'-actrice 'Keesha Sharp' toegevoegd aan cast finale seizoen 'Empire'

Tracy de nieuwe co-eigenaar
In het vijfde seizoen werd het personage Tracy van actrice Amanda Detmer geïntroduceerd. De onthulling doet Andre Lyon (Trai Byers) uiteraard flink schrikken en ook de andere aanwezigen blijken zeer verrast.

Het laatste seizoen bestaat uit 20 afleveringen en de eerste aflevering wordt morgenavond door Fox uitgezonden. De kijkcijfers daalden de afgelopen jaren fors. Het eerste seizoen trok gemiddeld nog ruim 17 miljoen kijkers. Het vijfde seizoen kwam niet verder dan gemiddeld bijna 4,5 miljoen kijkers.

Lees ook: Terrence Howard (Empire): "Ik ben er helemaal klaar mee"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen