Eerste teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4! Weg uit Hawkins, Indiana?!

Eerste teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4!

Het vierde seizoen van 'Stranger Things' is officieel aangekondigd met de allereerste teaser.

Emma Nota, 1 oktober 2019 12:14

Het vierde seizoen van Stranger Things is officieel aangekondigd met de allereerste teaser. Tegelijk is bekend gemaakt dat de makers van de serie, Ross en Matt Duffer, een filmdeal hebben gesloten met Netflix.
In de teaser is te zien dat Stranger Things 4 verder gaat dan het kleine stadje Hawkins in Indiana. Deze uitbreiding van de show werd in het afgelopen seizoen al een beetje aangekondigd, met een verhuizing naar een nieuwe, naamloze stad en post-credits in Rusland.

Lees ook: 'Stranger Things' doet aantal Netflix abonnees flink groeien

Netflix heeft ook aangekondigd dat de Duffer broers hebben getekend voor een nieuwe meerjarige tv en filmdeal. "De Duffers hebben kijkers over de hele wereld gefascineerd met 'Stranger Things' en we zijn verheugd om onze relatie met hen uit te breiden en hun levendige verbeelding over te brengen naar andere film- en serie projecten", zei Ted Sarandos. "We kunnen niet wachten om te zien wat de Duffer broers in petto hebben als ze de wereld van The Upside Down verlaten."

"We zijn absoluut verheugd om onze relatie met Netflix door te zetten. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright en Matt Thunell namen een enorme gok met ons en onze show - en veranderden voor altijd ons leven," aldus een van de broers.

"Van onze eerste pitchbijeenkomst tot de release van 'Stranger Things' 3, het hele team van Netflix was ronduit sensationeel en bood ons het soort ondersteuning, begeleiding en creatieve vrijheid waar we altijd van hebben gedroomd. We kunnen niet wachten om nog veel meer verhalen samen te vertellen - te beginnen natuurlijk met een terugreis naar Hawkins!"

Klaar voor de allereerste teaser van het nieuwe seizoen?


Lees ook: 'Stranger Things' heeft nog een LHBTI-personage

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Ross en Matt Duffer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws