search
'WandaVision' was idee van Marvel-baas Kevin Feige
Series / Nieuws

'WandaVision' was idee van Marvel-baas Kevin Feige

Hij kwam met de serie om Elizabeth Olsen en Paul Bettany nog langer vast te kunnen houden.

Marvel Studios heeft het druk de komende tijd. De productie is namelijk flink opgevoerd. Waar er eerst alleen films gemaakt werden, produceert de filmstudio nu ook series. Een daarvan wordt WandaVision, dat straks op Disney+ te streamen is.

Details rond de serie zijn schaars. We weten wel dat de boel een jaren vijftig vibe krijgt. Het verhaal van een gelukkige familie staat centraal, maar daar ligt iets sinisters en iets duisters onder. Deze week ging actrice Elizabeth Olsen, die Wanda Maximoff, a.k.a. Scarlett Witch speelt, langs bij Jimmy Kimmel om over de serie te vertellen.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' wordt totaal absurd

Idee van Kevin Feige
De serie blijkt bedacht te zijn door Kevin Feige. Maar die vertelde dat niet gewoon: "Toen ik erover hoorde, liet Feige Paul [Bettany, speelt Vision] en mij los langskomen op zijn kantoor. Het voelde heel erg alsof ik bij de directeur langs moest gaan." Bettany dacht dan ook dat zijn tijd bij Marvel voorbij zou zijn. Maar het tegenovergestelde bleek het geval te zijn.

Lees ook: Scarlet Witch eindelijk uitgediept in 'WandaVision'

Feige bedacht de serie volgens Olsen zodat het duo nog te zien kon zijn. "Het is Feige's idee, deze serie. Hij bedacht het. En het is een geweldig idee," concludeerde de actrice. Volgend jaar is de serie al op Disney+ te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen