Dit is Superboy in DC-serie 'Titans'!

Dit is Superboy in DC-serie 'Titans'!

Brenton Thwaites over het nieuwe personage in de DC-serie.

Jim Pedd, 8 oktober 2019 om 06:00

Alhoewel we nog altijd wachten op details over het lot van een van de belangrijkste leden van de Titans, debuteert binnenkort een nieuwe superheld in de serie van DC Universe. Vorig seizoen zagen we al iets van een man die wist te ontsnappen uit de Cadmus Labs, en nu komt Superboy ook echt naar de serie.
Acteur Brenton Thwaites, die de rol van Dick Grayson speelt, sprak tijdens een interview over het debuut van Conner Kent en hoe Superboy effect zal hebben op het team. Ook blijkt zijn komst gevolgen te hebben voor Graysons reis naar Nightwing.

Lees ook: Dit is Aqualad in DC-serie 'Titans'!

Een zekere herkenning
Volgens Thwaites herkent Dick iets van zichzelf in Superboy. “Er zit iets in Superboy dat Dick in zichzelf herkent. Superboy is ook iemand die worstelt met identiteit en iemand die zoekt naar vrienden en familie,” aldus de acteur. “Hij lijkt verloren, verward en ik denk dat Dick ziet dat hij net als hemzelf was als jongen. En dus wil hij hem helpen en dingen voor hem doen die anderen niet voor hem deden.”

Lees ook: Nightwing komt snel naar 'Titans'

De aanwezigheid van Superboy zal vermoedelijk helpen bij de strijd tegen Slade Wilson, a.k.a. Deathstroke, die het op de Titans voorzien heeft.

Bron: EW

Lees meer over: Titans, Superboy, Brenton Thwaites

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws