'Watchmen'-synopsis teaset groots mysterie

'Watchmen'-synopsis teaset groots mysterie

En de serie begint met een moordonderzoek.

Jim Pedd, 12 oktober 2019 om 11:11

Nog krap een week en dan gaat HBO-serie Watchmen eindelijk van start. En dus heeft de televisiezender eindelijk een synopsis vrijgegeven voor de eerste aflevering van het seizoen. Die biedt een paar kleine hints naar wat fans kunnen verwachten van de DC-serie en dat belooft een mysterie te zijn dat een volledig seizoen zal duren.
De aflevering, met titel It’s Summer and We’re Running Out of Ice heeft de volgende synopsis: In een alternatief Amerika, waar politieagenten hun identiteit moeten verbergen achter maskers om zichzelf te beschermen tegen een terroristische organisatie, onderzoekt rechercheur Angela Abar een moordpoging op een mede-officier, iets dat ze doet onder leiding van haar vriend en chef Judd Crawford. Ondertussen ontvangt de Lord van een County Estate een cadeau van zijn loyale dienaren.

Lees ook: Krijgt HBO's 'Watchmen' maar 1 seizoen?

Eén seizoen
De serie eindigt mogelijk al na één seizoen, vertelde showrunner Damon Lindelof enige tijd geleden. De bedoeling is vanaf het begin geweest om een serie te maken die een gesloten verhaal verteld. Tegelijk is er wel de optie om te verlengen, als de kijkcijfers uit het dak rijzen en fans dus echt enorm veel behoefte hebben aan meer materiaal.,

Wat het ook wordt, de serie gaat op 20 oktober van start op HBO. In Nederland zal elke aflevering een dag later te streamen zijn op Ziggo Movies & Series XL.

Lees ook: Vijf nieuwe feiten over HBO's 'Watchmen'!

Lees meer over: Watchmen, HBO, Synopsis, Damon Lindelof

Populair nieuws