Derde seizoen Netflix-serie 'Dynasty' laat nog even op zich wachten

Derde seizoen 'Dynasty' verschijnt (veel?) later

Alle afleveringen zullen wel in één keer op Netflix verschijnen...

Geoffrey Ketels, 14 oktober 2019 om 15:05

Op het officiële account van Netflix op social media is een bericht verschenen dat slecht nieuws met zich meebrengt voor fans van de populaire serie Dynasty. Heel wat fans zaten ongetwijfeld reeds in spanning te wachten tot het verschijnen van het derde deel uit de reeks, maar dat geduld zal nog even flink op de proef worden gesteld.
Netflix heeft namelijk door middel van een post op social media aangegeven dat het derde seizoen van Dynasty niet meer dit jaar op de streamingdienst zal verschijnen. Bovendien is het ook nog niet bekend wanneer we het nieuwe seizoen dan wel zouden mogen verwachten. Wellicht dat dit al snel mei of mogelijks zelfs juni volgend jaar zal worden. De kritiek op de aankondiging is niet mals. Verschillende abonnees lieten dan ook reeds optekenen dat ze het aanbod van Netflix steeds slechter beginnen te vinden.

The CW
Ondanks het feit dat bovenstaande natuurlijk slecht nieuws is voor de fans is het wel zo dat het bericht niet helemaal als een verrassing hoeft te komen. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat de overeenkomst van The CW met Netflix is aangepast. Daardoor wordt het niet meer mogelijk om afleveringen van The CW series één dag na uitzending op het eigen netwerk ook op Netflix te streamen. Dynasty is dus één van de eerste slachtoffers van de aangepaste overeenkomst tussen de twee bedrijven.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws voor de fans. Wanneer het derde seizoen van Dynasty op Netflix zal verschijnen zullen immers alle afleveringen in één keer online worden geplaatst.

Lees meer over: Dynasty, serie, Netflix

Populair nieuws