Wat heeft 'Watchmen' allemaal voor ons in petto!

Wat 'Watchmen' voor ons in petto heeft!

Sterke HBO-superheldenserie trapt af

Bram de Groot, 21 oktober 2019 om 11:22

HBO duikt net als vele andere film- en seriemakers het superheldengenre in. De succesvolle tv-zender van Warner Bros. kiest echter niet voor de standaard actieheld, maar voor een verhaal dat aansluit op 'Watchmen', de comic van schrijver Alan Moore. Hieronder nieuwe beelden uit Watchmen.
Gisteren debuteerde de eerste aflevering "It's Summer and We're Running Out of Ice" op de Amerikaanse HBO en sinds vandaag staat deze ook op Ziggo Movies & Series, uiteraard met Nederlandse ondertiteling. HBO heeft nu een nieuwe trailer vrijgegeven met daarin een vooruitblik op wat we komende weken kunnen verwachten!


Lees ook: Krijgt HBO's 'Watchmen' maar 1 seizoen?

Eerste aflevering van Watchmen
Watchmen speelt zich af in een alternatief Amerika waar de politie hun identiteit achter maskers verbergt om zichzelf te beschermen tegen een terroristische organisatie. Detective Angela Debar (Regina King) onderzoekt onder begeleiding van haar vriend en chef Judd Crawford (Don Johnson) een poging tot moord van een mede-officier. Ondertussen ontvangt de Lord van een Country Estate een jubileumcadeau van zijn loyale bedienden.

De tweede aflevering in de negendelige serie verschijnt volgende en heet "Martial Feats of Comanche Horsemanship". Vanaf 28 oktober op Ziggo.

Lees ook: IJzersterke ontvangst 'Watchmen': Nu op HBO!

Bron: HBO

Lees meer over: Watchmen, Damon Lindelof, Lost, The Leftovers, HBO, Don Johnson, Regina King

Populair nieuws