Maggie snel terug in 'The Walking Dead'!

Er zat een groot gat in de serie dat gevuld moest worden.

Jim Pedd, 23 oktober 2019 om 08:29

Na afwezig te zijn geweest in het negende seizoen van The Walking Dead, keert Maggie Rhee (Lauren Cohan) terug in de tiende reeks van de serie. Dat werd deze maand al aangekondigd tijdens de New York Comic-Con. Nu weten we ook waarom.
Een van de co-sterren van Cohan, Josh McDermitt, vertelde aan TV Insider dat er een groot gat achterbleef in de serie. “We zijn allemaal zo blij dat ze weer terug is. Voor mijn gevoel zat er een Maggie-vormig gat in de cast en het verhaal, dus het is enorm opwindend om haar terug te krijgen. Ze is een geweldige vriendin en fantastisch actrice, dus ik ben blij dat we meer verhalen rond Maggie Rhee kunnen vertellen.”

Lees ook: 'The Walking Dead' hoeft als serie nooit te eindigen

Waarom ging ze?
Cohan vertrok in aflevering 5 van seizoen 9, What Comes After, om de hoofdrol te spelen in ABC-serie Whiskey Cavalier. Die serie werd na 1 seizoen al stopgezet, waarmee Cohan ineens weer ruimte in haar agenda had voor de zombieserie waarmee ze ooit doorbrak als actrice.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' zijn dramatisch laag

Nu keert ze dus terug en zal haar personage zes jaar lang afwezig zijn geweest. Vooral in het elfde seizoen, zo beloofde showrunner Angela Kang ons, krijgt ze een grote verhaallijn.

Bron: TVInsider

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Maggie, Lauren Cohan, Josh McDermitt, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws