search
Schurk gecast in Amazons 'Lord of the Rings'-serie!
Series / Nieuws

Schurk gecast in Amazons 'Lord of the Rings'-serie!

Nu al is er een schurk gevonden voor de LOTR-serie.

Acteur Joseph Rawle, die we het best kennen als Benjen Stark in HBO's Game of Thrones-serie is gecast als schurk in Lord of the Rings. Hij is daarmee de eerste acteur waarvan we ongeveer weten wat hij te doen heeft in de serie van Amazon.

Deadline stelt dat de acteur te zien zal zijn als grote schurk in de serie. Zijn personage heeft de naam Oren en neemt het op tegen de held Beldor en heldin Tyra. Wat het personage van Rawle is "“ een mens of Orc of elf of iets anders "“ is niet bekend. Hij zal in elk geval voor chaos gaan zorgen.

Lees ook: Interessante nieuwe details 'Lord of the Rings'-serie gelekt!

Tweede era
De serie van Amazon wordt peperduur om te maken, mogelijk zo tegen de 1 miljard dollar. De serie begint volgend jaar met opnames in Nieuw-Zeeland en krijgt een pilot geregisseerd door J.A. Bayona. Verder zijn de schrijvers JD Payne en Patrick McKay en vertellen ze een heel nieuw verhaal in de franchise van J.R.R. Tolkien.

Wel moeten ze zich daarbij helemaal houden aan het canon van Tolkien. Dat betekent dat er niets veranderd mag worden aan de grote gebeurtenissen in de geschiedenis van Midden-Aarde en dat we dus ook voorzichtig mogen concluderen dat Sauron een kleine rol krijgt als schurk. Hij komt namelijk op in deze tijd en begint legers te verzamelen.

Lees ook: Weer een hoofdrolspeler voor 'Lord of the Rings'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen