search
Keert Dawson terug in achtste seizoen van 'Chicago Fire'?
Series / Nieuws

Keert Dawson terug in achtste seizoen van 'Chicago Fire'?

De showrunner van de reeks houdt er alvast de spanning in!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de populaire serie Chicago Fire werden op z'n zachtst gezegd sterk verrast toen actrice Monica Raymund aan het einde van het zesde seizoen te kennen gaf haar rol als Gabriela Dawson niet verder te willen zetten. De actrice was nochtans vanaf het prille begin bij de serie betrokken. Inmiddels doen er enkele stevige geruchten de ronde dat Raymund wellicht terug zal keren voor het achtste seizoen.

Ondanks het feit dat Raymund de cast van Chicago Fire heeft verlaten aan het einde van het zesde seizoen keerde ze in de première-aflevering van het zevende seizoen nog even terug. De reden voor haar terugkeer? Om het definitief uit te maken met Casey en hem de scheidingspapieren te overhandigen. Vanaf dat ogenblik waren de twee uiteraard officieel geen koppel meer. Dit leek ook meteen het definitieve einde te zijn van Raymund in Chicago Fire, maar daar moeten we ondertussen lang niet meer zo zeker van zijn...

Lees ook: Neemt 'Chicago Fire' afscheid van hoofdpersonage?

"Update"
Derek Haas, de showrunner van de serie Chicago Fire heeft in een recent interview aangegeven dat fans getrakteerd zullen worden op een "update" met betrekking tot het personage van Dawson ergens in het achtste seizoen. Dat is natuurlijk ongelofelijk vaag, maar het zou zomaar kunnen betekenen dat er een terugkeer van de Raymund in de planning staat.

In ieder geval was het altijd al duidelijk dat er geen sprake was van kwaad bloed voor wat het vertrek van Raymund uit de reeks betrof, in tegendeel. Toen de actrice besloot om de cast te verlaten gaf ze aan dat dit simpelweg was omdat ze vond dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Ondanks het feit dat bovenstaande er voor heeft gezorgd dat Raymund door Derek Haas uit de reeks werd geschreven bleef het personage wel in leven. Een mogelijke terugkeer zit er dus zeker in. Of we ook daadwerkelijk nog heel wat meer van Dawson te zien zullen krijgen in Chicago Fire zal de toekomst duidelijk moeten maken.

Lees ook: 'Shadowhunters' ster is nieuwe brandweerman in achtste seizoen 'Chicago Fire'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen