HBO schrapt 'Game of Thrones' prequelserie met Naomi Watts!

HBO schrapt 'Game of Thrones' prequelserie!

Pilot voor prequelserie gestopt; House Targaryen gaat waarschijnlijk wel door.

Bram de Groot, 30 oktober 2019 om 10:23

Via Deadline wordt duidelijk dat HBO niet verdergaat met de prequelserie, bekend onder de titels The Long Night en Bloodmoon, die in ontwikkeling was binnen de Game of Thrones-franchise, met Naomi Watts in een belangrijke hoofdrol. Waarschijnlijk zet HBO volledig in op 'House Targaryen'.
De website Deadline meldt dat showrunner Jane Goldman aan de cast en crew van de pilotaflevering mails heeft verstuurd met de boodschap dat het project dood is. Een definitieve bevestiging moet nog volgen via HBO.

De pilot werd eerder geschreven door Goldman en George R. R. Martin en de opnames waren al gestart door S.J. Clarkson. Er waren afgelopen periode geruchten dat er veel problemen waren op de set.

Lees ook: Eerste gelekte foto's onthullen families 'Game of Thrones'-prequel!

Verhaal over duizenden jaren geleden
De prequelserie zou een verhaal laten zien dat zich enkele duizenden jaren voor de dit jaar afgeronde hoofdserie zou afspelen. Daarin zouden afkomst, macht, intriges en de White Walkers centraal komen te staan en de pilot kreeg al in 2018 het startschot van HBO.

Het lijkt er nu op dat er vol ingezet wordt op de serie die zich focust op een periode 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. HBO heeft namelijk ook groen licht gegeven aan een serie rond het [url=https://www.serietotaal.nl/nieuws/9234/game-of-thrones-opvolger-house-targaryen-binnenkort-een-feit]huis van Targaryen[/url2]. Het verhaal is geschreven door Martin en Ryan Condal.

Lees ook: 'Game of Thrones' krijgt mogelijk nog meer spin-offs!

Bron: Deadline

Lees meer over: Game of Thrones, Naomi Watts, HBO, George RR Martin, SJ Clarkson

Populair nieuws