'Stranger Things' S4 krijgt vier nieuwe personages

'Stranger Things' S4 krijgt vier nieuwe personages

Het vierde seizoen zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici, 3 november 2019 om 19:12

Na de dood van twee belangrijke mannelijke personages in het derde seizoen van Stranger Things, zorgt Netflix nu voor een reeks nieuwe personages in seizoen 4.
Lees ook: Gaten Matarazzo barst van de ideeën voor S4 van 'Stranger Things'

Hoewel een vertegenwoordiger van Netflix commentaar weigerde te geven, hebben bronnen van TVLine aangegeven dat de gebroeders Duffer op zoek zijn naar vier nieuwe mannelijke acteurs; drie tieners en een volwassene. Alle vier de personages zouden een belangrijk aandeel hebben in de nieuwe verhaallijn. De opnames van het nieuwe seizoen zullen trouwens pas over een aantal maanden beginnen, dus de Duffers hebben nog even tijd om de juiste acteurs te vinden.

Een nieuwe setting?
Het vierde seizoen van Stranger Things zal naar verluidt bestaan uit acht afleveringen. Als dit blijkt te kloppen, komt dit overeen met het aantal afleveringen van seizoenen 1 en 3. Alleen seizoen 2 had negen afleveringen.

Toen Netflix het nieuwe seizoen afgelopen september aankondigde, werd in een korte teaser-video aangekondigd dat we 'niet meer in Hawkins' zijn. Wat dit precies betekent, zal komend jaar gaan blijken.

Lees ook: Wanneer kan je 'Stranger Things' seizoen 4 gaan bekijken?

Bron: TV Line

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, David Harbour, Winona Ryder, Millie Bobby Brown

Populair nieuws