search

Ons nieuws van zondag 3 november 2019

Bovennatuurlijke serie 'The InBetween' nu alweer geschrapt
Series / Nieuws

Bovennatuurlijke serie 'The InBetween' nu alweer geschrapt

De serie startte mei dit jaar.

Op 29 mei 2019 startte op de Amerikaanse zender NBC de bovennatuurlijke The InBetween, met tien afleveringen. Nu heeft de zender besloten om niet verder te gaan en de serie dus geen tweede seizoen te geven. Dit meldt TheWrap.

In The InBetween kan Cassie Bishop (Harriet Dyer) communiceren met overleden mensen. Ze doet dit om hen te helpen bij de dingen die ze niet hebben kunnen afronden in hun leven. Haar ex-vriend detective Tom Hackett (Paul Blackthorne) en zijn partner / voormalig FBI-agent Damien Asante (Justin Cornwell) vragen haar om hulp bij het oplossen van een mysterieuze moord. Bishop gaat akkoord.

Kijkcijfers teleurstellend
Het tweede seizoen komt er niet doordat de kijkcijfers van het eerste seizoen van The InBetween te matig bleken. Een logische reden. Overigens cancelde NBC ook al de dramaseries The Village en The Enemy Within.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' S4 krijgt vier nieuwe personages
Series / Nieuws

'Stranger Things' S4 krijgt vier nieuwe personages

Het vierde seizoen zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen.

Na de dood van twee belangrijke mannelijke personages in het derde seizoen van Stranger Things, zorgt Netflix nu voor een reeks nieuwe personages in seizoen 4.

Lees ook: Gaten Matarazzo barst van de ideeën voor S4 van 'Stranger Things'

Hoewel een vertegenwoordiger van Netflix commentaar weigerde te geven, hebben bronnen van TVLine aangegeven dat de gebroeders Duffer op zoek zijn naar vier nieuwe mannelijke acteurs; drie tieners en een volwassene. Alle vier de personages zouden een belangrijk aandeel hebben in de nieuwe verhaallijn. De opnames van het nieuwe seizoen zullen trouwens pas over een aantal maanden beginnen, dus de Duffers hebben nog even tijd om de juiste acteurs te vinden.

Een nieuwe setting?
Het vierde seizoen van Stranger Things zal naar verluidt bestaan uit acht afleveringen. Als dit blijkt te kloppen, komt dit overeen met het aantal afleveringen van seizoenen 1 en 3. Alleen seizoen 2 had negen afleveringen.

Toen Netflix het nieuwe seizoen afgelopen september aankondigde, werd in een korte teaser-video aangekondigd dat we 'niet meer in Hawkins' zijn. Wat dit precies betekent, zal komend jaar gaan blijken.

Lees ook: Wanneer kan je 'Stranger Things' seizoen 4 gaan bekijken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert eerste Original Podcast 'Daybreak'
Series / Streaming-diensten

Netflix lanceert eerste Original Podcast 'Daybreak'

De podcast verschijnt voor de serie Daybreak...

In eerste instantie staat Netflix als platform uiteraard vooral bekend omwille van haar films en series. Daar komt binnenkort echter ook nog andere content bij. Zo raakte immers bekend dat Netflix weldra ook haar eerste, verhalende podcast zal lanceren.

Netflix zal op 7 november 2019 haar eerste verhalende podcast ooit lanceren. De podcast kreeg de naam The Only Podcast Left en is een fictieve podcast welke hoort bij de net gelanceerde, komische zombie-reeks Daybreak. De podcast zal zich volgens Netflix afspelen in hetzelfde universum als de reeks en zal bijgevolg een groep tieners volgen welke een podcast maken tijdens de zombie-uitbraak. In totaal zullen er zes afleveringen verschijnen welke volgens Netflix daadwerkelijk een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de reeks.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De post-apocalyptische serie 'Daybreak'!

Daybreak
De eerste verhalende podcast welke door Netflix wordt gelanceerd komt van de hand van Aron Coleite welke ook verantwoordelijk is voor de serie Daybreak. The Only Podcast Left zal in eerste instantie exclusief verschijnen op Spotify. Ze blijft exclusief te beluisteren via dit platform tot 12 december. Daarna zal ze ook op andere podcastkanalen verschijnen.

Ondanks het feit dat Netflix eerder reeds een podcast maakte voor de serie Stranger Things nam deze de luisteraars mee achter de schermen. De podcast voor Daybreak is de eerste verhalende die door de streamingdienst is gemaakt.

Netflix is wel niet de enige partij die er voor kiest om een fictieve podcast te lanceren als aanvulling op een serie. Eerder maakte HBO bijvoorbeeld reeds zo'n podcast voor de reeks Chernobyl en kwam CBS met een podcast rond Star Trek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom is de 'Game of Thrones'-prequel 'The Long Night' geschrapt? HBO geeft antwoord..
Series / Nieuws

Waarom is de 'Game of Thrones'-prequel 'The Long Night' geschrapt? HBO geeft antwoord..

Eindelijk reageert de televisiezender er zelf op.

HBO besloot eerder deze week om niet verder te gaan met een Game of Thrones-prequel die zich ver in het verleden van het continent Westeros af zou spelen. In plaats daarvan kreeg House of Dragon een volledig eerste seizoen.

Maar waarom werd nou besloten om niet door te gaan met The Long Night? HBO geeft eindelijk een statement. "Na zorgvuldige overwegingen, hebben we besloten om niet verder te gaan met de Game of Thrones-prequel. We bedanken Jane Goldman, S.J. Clarkson en de getalenteerde cast en crew voor hun harde werk en toewijding."

Lees ook: Waarom 'Game of Thrones' spin-off The Long Night gecancelled is

Waarom niet?
Speculatie over het annuleren van de serie is er ook genoeg. Zo zou de serie er niet komen omdat de pilot niet goed ontvangen werd. Daarnaast speelde de serie zich af in een Westeros heel anders dan hoe we dat nu kennen. Er zijn honderd koninkrijken in plaats van zeven en we volgen families die we niet direct kennen.

Lees ook: HBO schrapt 'Game of Thrones' prequelserie met Naomi Watts!

House of Dragon vertelt daarentegen een veel bekender verhaal. Die wordt geregisseerd door Miguel Sapochnik, die hulp krijgt van Ryan Condal als showrunner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste poster 'Game of Thrones: House of the Dragon'!
Series / Trailer

Eerste poster 'Game of Thrones: House of the Dragon'!

HBO geeft een blik op waarover het draait!

Met de ondertekst "Fire will reign", oftewel "Vuur zal heersen", zie je hieronder de eerste poster voor de door HBO Max aangekondigde serie Game of Thrones: House of the Dragon, gebaseerd op het boek 'Fire & Blood' van George R.R. Martin.

In House of the Dragon zien we een verhaal dat zich 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspeelt. En het huis van de draken is uiteraard de naam voor de familie Targaryen, waarover de serie dan ook zal gaan.



De HBO-serie werd een paar dagen geleden aangekondigd, vlak nadat bekend werd dat die andere prequelserie - waarvoor de opnames al gestart waren - niet doorgaat. Deze zou enkele duizenden jaren terug in de tijd gaan. House of the Dragon wordt geschreven door Ryan Condal, schrijver van onder meer Colony en films als Rampage uit 2018 en Hercules uit 2014.

Het is nog onbekend wanneer deze tweede GOT-serie op HBO Max verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'Hunters' met nazi-killer Al Pacino!
Series / Trailer

Eerste beelden 'Hunters' met nazi-killer Al Pacino!

Amazon komt met vermoedelijk topdrama.

Los van zijn aandeel in de miniserie Angels in America van HBO uit 2003 was Al Pacino eigenlijk nauwelijks te zien in tv-series. In 2020 is de voormalig topacteur wel te zien in een serie, namelijk Hunters - eerder bekend als The Hunt.

De actiethriller volgt nazi-jagers die in 1977 in New York City wonen. De Hunters, zoals ze bekend zijn, hebben ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen onder de gewone burgers leven en een 'Fourth Reich' in de Verenigde Staten trachten te creëren. Het team van Hunters start een bloedige zoektocht om de nazi's voor de rechter te brengen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen.



Andere rollen zijn voor Logan Lerman, Kate Mulvany, Jerrika Hinton, Dylan Baker en Lena Olin. De serie is ontwikkeld door David Weil en verschijnt ergens in 2020 op Amazon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen