'The Falcon and the Winter Soldier' gaat over nieuwe Captain America

Waar The Falcon and the Winter Soldier over gaat

Sam Wilson kreeg natuurlijk het schild van Captain America.

Jim Pedd, 3 september 2019 om 06:00

De toekomst van het MCU zit vol vraagtekens, vooral na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Er bestaan dus veel vragen over de toekomst van heel wat van de hoofdpersonen, waaronder rond Bucky Barnes en natuurlijk ook zijn nieuwe beste vriend Sam Wilson.
De twee delen het scherm straks in de serie The Falcon and the Winter Soldier. Waar die over gaat is nog altijd niet heel duidelijk, al weten we nu van scenarioschrijver Derek Kolstad dat de vraag hoe de wereld om zal gaan met een nieuwe Captain America een rol speelt. Helaas is die Tweet nu verwijderd, maar van ComicBook weten we dat hij er was.

Lees ook: Krijgt Marvels 'Falcon and The Winter Soldier' een serieuze toon door 'Avengers: Endgame'?

Geen Cap?
Eerdere geruchten stelden al dat de serie zou draaien om de Amerikaanse regering die geen Falcon als nieuwe Captain America wilde hebben. Die geruchten werden gesterkt door de aankondiging van Wyatt Russell, die als nieuwe supersoldaat Cap zou moeten worden. Waarop Anthony Mackie roet in het eten gooide door te zeggen dat zijn personage altijd Falcon zal zijn: “Ik ben The Falcon. Ik zal altijd The Falcon zijn. De naam blijft hetzelfde.”

Lees ook: Falcon wordt straks niet ineens Captain America

Maar er is wel ruimte voor hem om als Falcon de nieuwe Cap te worden en dat blijkt nu te kloppen. In de herfst van 2020 al te zien op Disney+!

Bron: CB

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, MCU, Marvel

Populair nieuws