Marvels 'Loki' wordt inderdaad tijdreisserie!

Marvels 'Loki' wordt inderdaad tijdreisserie!

Loki gaat naar verschillende tijden!

Jim Pedd, 14 november 2019 om 17:06

Loki komt straks naar streamingdienst Disney+, zo liet Marvel-baas Kevin Feige recent nog weten. Het is een van de vele aankondigingen die hij tijdens de San Diego Comic-Con mocht doen, maar veel was er daarna nog niet bekend over de serie. Het personage ging in elk geval dood tijdens de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War, maar keert terug door een truc uit Avengers: Endgame.
De Loki uit 2012 wist namelijk met behulp van de Tesseract te ontsnappen. Het verhaal van dat personage komt straks centraal te staan. Volgens uitvoerend producent Stephen Broussard staat “tijdreizen” echt centraal in de serie. “We volgen echt een man op de vlucht, een serie waarin we de menselijke kant van Loki te zien krijgen en die meer kunnen verkennen.”

Lees ook: MCU-serie 'Loki' krijgt meerdere seizoenen

Heel veel Loki
Loki heeft eigenlijk altijd wel de touwtjes in handen. Het personage krijgt in deze nieuwe serie echter minder voor het zeggen en gaat meer reactionair door het leven straks. “We krijgen hem echt te zien terwijl hij achter de feiten aanloopt,” aldus uitvoerend producent Kevin Wright in reactie op zijn collega Broussard. “Dit is hem,. Maar dan in een positie waarin hij niet op alles een antwoord heeft en echt mee moet met de flow van het leven.”

De serie brengt het persoage in de lente van 2021 terug op het internet.

Lees ook: Marvels 'Loki' onthult of Loki écht dood is

Bron: CB

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel, Tom Hiddleston, MCU

Populair nieuws