'Lucifer' S5: [SPOILER..] bezoekt de duivel in de hel!

'Lucifer' S5: [SPOILER..] bezoekt de duivel!

Aan het einde van het vierde seizoen van 'Lucifer' bracht de duivel het ultieme offer en keerde terug naar de hel. Nu lijkt het er op dat hij in hel bezoek krijgt van een oude bekende.

Emma Nota, 16 november 2019 om 09:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aan het einde van het vierde seizoen van Lucifer bracht de duivel (Tom Ellis) het ultieme offer en keerde terug naar de hel. Rechercheur Chloe Decker (Lauren German) had net haar liefde voor hem bekend en werd vervolgens door de duivel achtergelaten. Nu lijkt het er op dat hij in hel bezoek krijgt van een oude bekende.
Uit een exclusieve nieuwe foto blijkt dat Amenadiel (D.B. Woodside) met tegenzin naar de hel zal afdalen om zijn broer over een dringende kwestie te zien. "Hij gaat zeker naar de hel", vertelt Woodside. "Er is iets aan de hand op aarde dat Amenadiel niet alleen aankan."Lees ook: Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix

Zoals we in het eerste seizoen hebben geleerd, haat Amenadiel de hel. "Dit is de laatste plaats waar de engel wil zijn, dus moet de inzet extreem hoog zijn", zegt Woodside. "Er moet een buitengewoon sterke, misschien een buitenaardse reden voor hem zijn om de hel te bezoeken."

Aangezien Amenadiel en Linda (Rachael Harris) in seizoen 4 een zoon kregen, is het aannemelijk dat zoon Charlie een van de redenen is dat Amenadiel terugkeert naar zijn minst favoriete plek.

Hoewel Woodside niet specifiek onthult wat er in de afbeelding gebeurt, wijst hij wel op het driedelige pak dat Amenadiel draagt "Amenadiel heeft zijn identiteit op aarde bekeken en misschien kopieert hij Lucifer een beetje. Sinds Lucifer is vertrokken, pakt Amenadiel waarschijnlijk op in sommige gebieden die Lucifer heeft achtergelaten, wat betekent dat iemand Lux ​​moet runnen. En het is altijd leuk om netjes gekleed te zijn."

Lucifer keert in 2020 terug op Netflix, met het laatste seizoen opgesplitst in twee delen.

Lees ook: Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis, DB Woodside

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws