Belangrijke hint verstopt in seizoen 3 van 'The Crown'

Er zit een belangrijke hint naar prinses Diana verstopt in het derde seizoen van 'The Crown', en je hebt het waarschijnlijk gemist!

Emma Nota, 19-11-2019 13:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Seizoen drie van The Crown barst van de koninklijk drama, inclusief het begin van de relatie tussen Prins Charles en Camilla Shand (nu Camilla Parker Bowles). De twee hadden een relatie voordat ze allebei met anderen trouwden, en de serie laat zien hoe het was voordat prinses Diana in beeld kwam. Hoewel Diana niet in dit seizoen zit, is er een belangrijke hint gegeven.
In een aflevering suggereert Anne aan Charles dat er altijd drie mensen in de relatie zijn als hij bij Camilla betrokken raakt. Als kijker lijkt het alsof ze Andrew Parker Bowles bedoeld, Camilla's voormalige vriend met wie ze later trouwde. Maar uiteindelijk is Camilla de extra persoon geworden in het huwelijk van Prins Charles en Diana.

Lees ook: Eerste trailer derde seizoen 'The Crown'!

Nu blijkt dat prinses Diana die exacte bewoording heeft gebruikt in een interview. Toen Charles en zij uit elkaar gingen, zei ze dat er drie mensen in haar huwelijk waren en dat het "druk" was. Dit is zeker niet per ongeluk gedaan door de schrijvers van The Crown. Het lijkt een aankondiging van het onvermijdelijk drama dat zal plaatsvinden in het volgende seizoen.

Het volgende seizoen van de show introduceert prinses Diana, dit is al bekend omdat er paparazzi-foto's zijn van Charles en Diana op de set. Het zal waarschijnlijk ook de koninklijke bruiloft tonen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: hitserie 'The Crown' seizoen 3!

Bron: Cosmopolitan

Lees meer over: The Crown, Netflix, Claire Foy, Matt Smith, Olivia Colman

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos