Trippy serie 'Undone' krijgt tweede seizoen

Trippy serie 'Undone' krijgt tweede seizoen

Rosa Salazar (Alita: Battle Angel) speelt de hoofdrol in de animatieserie voor volwassenen.

Zilko Tarici, 22 november 2019 om 12:22

Amazon heeft het groene licht gegeven voor een tweede seizoen van animatieserie Undone. Het nieuws komt slechts een paar maanden nadat het eerste seizoen beschikbaar werd gesteld op streamingdienst Prime Video. Daarnaast heeft Amazon Studios een exclusieve deal gesloten met Kate Purdy, bedenker en producent van de serie.
Lees ook: Eerste veelbelovende trailer animatieserie 'Undone': deels gemaakt in hartje Amsterdam!

De afleveringen van Undone duren elk een half uur en laat de elasticiteit van de werkelijkheid zien door de ogen van hoofdpersonage Alma, die gespeeld wordt door Rosa Salazar (Alita: Battle Angel). Nadat Alma bijna omkomt door een auto-ongeluk, ontdekt ze dat ze de tijd kan buigen. Deze gave gebruikt ze om de waarheid achter de dood van haar vader uit te vogelen. Naast Salazar waren er in het eerste seizoen ook rollen weggelegd voor Bob Odenkirk, Angelique Cabral en Constance Marie.

Een Nederlands tintje
Undone is een productie van Amazon Studios en Tornante Productions. Noel Bright, Steven A. Cohen en Tommy Pallotta produceren daarnaast samen met de bedenkers. Hisko Hulsing zal opnieuw de regie van alle afleveringen voor zijn rekeningen nemen. Leuk detail is dat de animatie van de serie grotendeels in Amsterdam wordt gedaan!

Het is nog onbekend wanneer Undone seizoen 2 te streamen zal zijn op Amazon.

Bron: Variety

Lees meer over: Undone, Amazon, Rosa Salazar, Bob Odenkirk, Kate Purdy

Populair nieuws