Spin-off voor Netflix hitserie 'La Casa de Papel'?

Spin-off voor Netflix hitserie 'La Casa de Papel'?

De producent bevestigt alvast dat er plannen zijn voor een spin-off...

Geoffrey Ketels, 22 november 2019 om 11:15

Tijdens een ontmoeting met de fans heeft de producent van La Casa de Papel, namelijk Jesús Colmenar laten optekenen dat er plannen zijn voor het maken van een spin-off van de reeks. Helemaal als een verrassing hoeft dit nieuws niet te komen. La Casa de Papel is namelijk één van de meest populaire Spaanse series ooit gemaakt.
De bekendmaking van de plannen rond de spin-off voor La Casa de Papel triggerde natuurlijk meteen extra vragen bij de aanwezige fans. Daar ging Colmenar dan weer niet op in. Het is bijgevolg dan ook niet bekend waar de spin-off precies over zal gaan. Menig aantal fans zijn echter van mening dat de spin-off zich wel eens zou kunnen richten op Berlin. Al moet het gezegd dat deze verwachting wellicht vooral in de hand werd gewerkt door de aanwezigheid van Pedro Alonso op het evenement. Alonso zelf gaf aan dat elk personage eigenlijk wel diens eigen spin-off zou verdienen.

Lees ook: Hitserie 'La Casa del Papel' krijgt vijfde seizoen!

Vierde seizoen
Inmiddels is de oorspronkelijke reeks La Casa de Papel al aan haar vierde seizoen toe. Ondanks het feit dat het tot dusver nog niet bekend is gemaakt wanneer deze nu precies zal verschijnen doken er eerder al heel wat geruchten op. Ook één van de hoofdrolspelers van de serie heeft zich reeds laten ontglippen dat we het vierde seizoen wellicht meteen na nieuwjaar voor de kiezen zullen krijgen. Wellicht verschijnt het vierde seizoen dan ook in januari 2020.

In ieder geval mag het duidelijk zijn, fans van La Casa de Papel zullen in de (nabije) toekomst nog heel wat moois hebben om naar uit te kijken!

Lees ook: Stervoetballer 'Neymar' duikt tóch op in afleveringen 'La Casa de Papel'!

Bron: Weeklynewsreview.com

Lees meer over: La Casa de Papel, Money Heist, serie, Netflix

Populair nieuws