'The Walking Dead' S10 is volgens de critici het beste tot nu toe!

'TWD' S10 is volgens critici het beste tot nu toe!

De kijkcijfers vallen misschien tegen, critici zijn toch blij!

Jim Pedd, 23 november 2019 om 08:53

Alhoewel AMC’s The Walking Dead ondertussen lang niet meer zoveel bekeken wordt als eerst, heeft de serie wel écht zijn draai gevonden als het aankomt op de inhoud. Onder showrunner Angela Kang zijn de verhalen zo goed geworden, dat de serie nu zijn best gerecenseerde seizoen tot nu toe scoort.
Maar liefst 93 procent van de critici is positief over dit seizoen. Daarmee heeft Kang haar eigen record van 91 procent voor het negende seizoen, verbroken. Eerder was het vijfde seizoen onder de toenmalige showrunner Scott Gimple een van de beter scorende, met een rating van 89 procent op RottenTomatoes. Daarvoor scoorde het eerste seizoen goed, met een score van 88 procent. Maar nu heeft de serie dus echt zijn draai gevonden.

Lees ook: Opmerkelijk herstel kijkcijfers 'The Walking Dead'

Overige scores
Ook andere seizoenen scoren wel redelijk op de site. Seizoen 1 en 3 zitten allebei op 88 procent, gevolgd door seizoen 4 met 84 procent, seizoen 6 met 77 procent, seizoen 7 met 65 procent en seizoen 8 met 64 procent. Kortom: de serie doet het eigenlijk altijd best redelijk, al zijn de kijkcijfers er niet meer naar. Dit tiende seizoen is in elk geval live het slechtst bekeken tot nu toe; even dreigden de kijkcijfers zelfs onder de 3 miljoen te duiken.

Lees ook: Einde in zicht voor 'The Walking Dead'?

The Walking Dead krijgt sowieso een elfde seizoen. Daarna is de toekomst nog niet duidelijk. Wel weten we dat er volgend jaar 42 zondagen aan afleveringen te zien zullen zijn.

Bron: RottenTomatoes

Lees meer over: The Walking Dead, Score, RottenTomatoes, Angela Kang, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws