search
Maker 'Shameless' werkt aan nieuwe Netflix-serie
Series / Nieuws

Maker 'Shameless' werkt aan nieuwe Netflix-serie

Het zou gaan om een behoorlijk pittig drama...

Shameless is inmiddels alweer aan haar tiende seizoen toe. Dit was voor executive producer en maker John Wells meteen het sein om zich ook te gaan richten op een ander project. Het nieuwe project zou een drama zijn welke exclusief voor Netflix in ontwikkeling is. De nieuwe serie zou luisteren naar de naam Maid.

De nieuwe Netflix-serie Maid zal gebaseerd zijn op de bestseller Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive door Stephanie Land. Niet alleen John Wells is een bekende naam die verantwoordelijk is voor de productie van de reeks, dit geldt eveneens voor Molly Smith Metzler. Ook de schrijfster van Shameless is dus bij de nieuwe reeks betrokken.

Alleenstaande moeder
In Maid zullen we kennismaken met de alleenstaande moeder Mia. Zij heeft het erg moeilijk om het hoofd boven water te kunnen houden, niet in het minst door de aanwezigheid van haar dochtertje. Maid belooft geen enkel aangrijpend tafereel uit de weg te zullen gaan. Zo raakte reeds bekend dat de serie de kijker niet alleen kennis zal laten maken met momenten van armoede, maar ook met dakloosheid.

Op dit ogenblik is het nog niet bekend over hoeveel afleveringen Maid zal beschikken. Bovendien werd er ook nog niet bekend gemaakt wanneer we deze nieuwe series nu precies zullen mogen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen