Onheilspellende beelden 2e seizoen Netflix serie 'You'

Onheilspellende beelden 'You' seizoen 2

Het belooft weer een toppertje van formaat te worden!

Geoffrey Ketels, 29 november 2019 om 14:59

Dat er nog geen officiële trailer is gelanceerd met betrekking tot het tweede seizoen van de serie You hoeft niet te betekenen dat de spanning nu al niet aardig kan oplopen, in tegendeel. Netflix heeft immers enkele behoorlijk onheilspellende foto's de wereld ingestuurd.
In eerste instantie speelde de hitserie You zich af in de metropool New York. Het eerste seizoen vertelde het verhaal van Joe (gespeeld door Penn Badgley) welke werkelijk geobsedeerd was van de blonde Beck. In een poging om haar hart te veroveren maakt hij behoorlijk wat slachtoffers. Die trend zal zich vermoedelijk ook in het tweede seizoen gaan verder zetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hey bunnies. Here is your first look at YOU S2.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) opDit bericht bekijken op Instagram

Nobody: Joe: Hello you.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) opLos Angeles
Dat het tweede seizoen ook compleet anders belooft te worden is onder meer te wijten aan het feit dat ze verhuist naar Los Angeles. Bij één van de foto's die door Netflix de wereld in werd gestuurd naar aanleiding van het tweede seizoen van You stond het volgende opschrift te lezen; "A reminder to protect @jennaortega at all costs". Iets zegt ons dus dat Joe nog steeds niet is genezen van zijn ongezonde manier van liefhebben. Op welke manier dat nu precies tot uiting zal komen in het tweede seizoen blijft uiteraard nog even afwachten.

Dit bericht bekijken op Instagram

A reminder to protect @jennaortega at all costs

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) opSeizoen 2 van You is vanaf 26 december 2019 te bingewatchen bij Netflix!

Lees meer over: You, serie, Netflix

Populair nieuws