search
Onheilspellende beelden 2e seizoen Netflix serie 'You'

Onheilspellende beelden 2e seizoen Netflix serie 'You'

Het belooft weer een toppertje van formaat te worden!

Geoffrey Ketels
Dat er nog geen officiële trailer is gelanceerd met betrekking tot het tweede seizoen van de serie You hoeft niet te betekenen dat de spanning nu al niet aardig kan oplopen, in tegendeel. Netflix heeft immers enkele behoorlijk onheilspellende foto's de wereld ingestuurd.

In eerste instantie speelde de hitserie You zich af in de metropool New York. Het eerste seizoen vertelde het verhaal van Joe (gespeeld door Penn Badgley) welke werkelijk geobsedeerd was van de blonde Beck. In een poging om haar hart te veroveren maakt hij behoorlijk wat slachtoffers. Die trend zal zich vermoedelijk ook in het tweede seizoen gaan verder zetten.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Los Angeles
Dat het tweede seizoen ook compleet anders belooft te worden is onder meer te wijten aan het feit dat ze verhuist naar Los Angeles. Bij één van de foto's die door Netflix de wereld in werd gestuurd naar aanleiding van het tweede seizoen van You stond het volgende opschrift te lezen; "A reminder to protect @jennaortega at all costs". Iets zegt ons dus dat Joe nog steeds niet is genezen van zijn ongezonde manier van liefhebben. Op welke manier dat nu precies tot uiting zal komen in het tweede seizoen blijft uiteraard nog even afwachten.

Bekijk op instagram


Seizoen 2 van You is vanaf 26 december 2019 te bingewatchen bij Netflix!

Aanbevolen artikelen