Nieuw op Apple TV+: De horror-dramaserie 'Servant'

Nieuw op Apple TV+: De horror-dramaserie 'Servant'

De reeks komt van de hand van M. Night Shyamalan...

Geoffrey Ketels, 29 november 2019 om 16:05

De horror-dramaserie Servant is er eentje waar gebruikers van Apple TV+ reeds vanaf de lancering van het streamingplatform naar uitkijken. Hun geduld wordt nu beloond. De reeks is namelijk vanaf nu te bekijken op de gloednieuwe streamingdienst van Apple.
Servant is een horror-dramaserie welke afkomstig is van de hand van M. Night Shyamalan. Hij is natuurlijk onder meer bekend van de horrortrilogie Unbreakable, Split en Glass. Servant vertelt het verhaal van een echtpaar genaamd Dorothy en Sean welke hun baby verliezen op het ogenblik dat ze 13 weken oud is. Het verlies valt de moeder bijzonder zwaar waarna er voor wordt gekozen om een levensechte pop in huis te halen. Er wordt zelfs voor gekozen om een nanny in huis te halen om voor de pop te zorgen, maar vooral dat laatste bleek uiteindelijk geen goed idee te zijn.

Lees ook: M. Night Shyamalans horrorserie 'Servant' nu al goed voor een tweede seizoen

Fantastische cast
Niet alleen het verhaal van Servant zorgt er voor dat er lange tijd erg werd uitgekeken naar het verschijnen van de reeks. Dit geldt immers ook voor de leden van de cast. Zo bestaat de cast uit namen als Lauren Ambrose (onder meer bekend van Law & Order en Six Feet Under) evenals Rupert Grint. Grint is natuurlijk vooral bekend omwille van diens rol als Ron Weasley in de Harry Potter films.

Vanaf nu zijn de eerste 3 afleveringen van Servant te bekijken op Apple TV+. De volgende afleveringen zullen telkens op vrijdag aan de streamingdienst worden toegevoegd. Dat Apple duidelijk veel vertrouwen heeft in de reeks mag inmiddels wel duidelijk zijn. Nog vooraleer de eerste afleveringen online stonden werd er immers reeds een tweede seizoen aangekondigd. Wil je alvast een voorsmaakje van wat Servant allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer!


Bron: Apple TV+

Lees meer over: Apple TV, Apple, Apple TV Plus, Servant, serie, horrorserie

Populair nieuws