Greg Berlanti over slechterik derde seizoen 'Arrow'

Hij heeft een persoonlijke band met Oliver Queen.

Jim Pedd, 17-07-2014 11:10

Na een eerste synopsis van het derde seizoen van hitserie Arrow, is er nu ook wat meer informatie over de slechterik van het seizoen. In een interview met TVLine vertelde showrunner Greg Berlanti wat zaken over de serie die het wel en wee van Oliver Queen (Stephen Amell) volgt.
Berlanti ging specifiek in op de slechterik van het seizoen. Die zal "anders voelen" dan Slade Wilson, a.k.a. Deathstroke, die in het tweede seizoen de grote slechterik was. "Hij heeft wat elementen van een persoonlijke band met Oliver, daarover leren we van alles," vertelde Berlanti. "Ik hoop dat DC-fans tevreden zullen zijn met wie hij is." Waarvan een deel via flashbacks. Ditmaal wordt er niet meer alleen teruggeblikt vanuit het perspectief van Oliver. "Er zit wat achtergrondverhaal dat vanuit andere personages verteld wordt."

Dit derde seizoen begint als Arrow een gevierd held van Starling City is. De misdaadcijfers zijn gedaald, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance roept de Anti-Vigilante Task Force zelfs terug. Stralend van geluk, gelooft Oliver dat hij eindelijk een privéleven kan hebben en hij vraagt Felicity mee op een date. Maar op het moment dat Oliver zijn waakzame blik over de stad laat verzwakken, keert een dodelijke slechterik terug naar Starling City. Hij dwingt Oliver daarmee tot de realisatie dat hij nooit Oliver Queen kan zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft.

Bron: TVLine

Lees meer over: arrow, the cw, slechterik, greg berlanti, synopsis, seizoen 3, derde seizoen, seizoen, plot, verhaal, stephen amell, oliver queen, quintin lance, paul blackthorne, felicity smoak, emily bett rickards

Populair nieuws

Laatste serienieuws