Schild Captain America in Marvel-serie 'The Falcon and The Winter Soldier'

Schild Cap in 'The Falcon and The Winter Soldier'

Falcon krijgt deze in handen.

Bram de Groot, 9 december 2019 om 14:50

We duiken bijna 2020 in en in dat jaar zullen we de eerste Disney+ Marvel-serie zien binnen het Marvel Cinematic Universe. Deze zal draaien om de nieuwe Captain America: Anthony Mackie's Sam Wilson a.k.a. de Falcon!
Het is nu duidelijk dat Falcon in de serie The Falcon and The Winter Soldier het schild hanteert van Steve Rogers, de Captain America tot aan het slotstuk in de film Avengers: Endgame.

Lees ook: Foto's uit eerste Marvel-series van Disney+!

Focus op Falcon en schild
De opnames voor The Falcon and The Winter Soldier zijn al gestart en de zes afleveringen spelen zich naar verluidt af na de Blip, het moment dat de weggesnapte helft van het leven weer terugkeert. Tijdens CCXP 2019 zei Marvel Studios-baas Kevin Feige het volgende over de serie:

“We zagen hoe Old Man Cap het schild aan Sam Wilson gaf aan het einde van Endgame en de vraag is nu; wat heeft hij er daarna mee gedaan? Wat betekent het voor Sam Wilson, en dat schild? Dat is een grote verantwoordelijkheid, en dat is precies waar de show zich op richt en waar het om draait."

Naar verwachting start The Falcon and The Winter Soldier in augustus op Disney+.

Lees ook: Foto 'The Falcon and The Winter Soldier' hint naar leven na de Blip

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws