search

Ons nieuws van vrijdag 4 juli 2014

Zeven schimmige posters 'Hemlock Grove' S2
Series / Posters

Zeven schimmige posters 'Hemlock Grove' S2

Onder meer met onze eigen Famke Janssen.

De afgelopen periode zagen we al wat posters en trailers voorbijkomen van het tweede seizoen van de horrorserie Hemlock Grove, die binnenkort te zien is op de on demand-zender Netflix. Hieronder zie een nieuwe reeks posters waarop de voornaamste personages prijken uit de serie.

De bovennatuurlijke thrillerserie wordt geproduceerd door Eli Roth en de hoofdrollen zijn voor Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Penelope Mitchell en Dougray Scott. Vanaf 11 juli moet S2 van Hemlock Grove te zien zijn via Netflix.














Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peter Stormare gecast in 'Arrow' seizoen 3
Series / Nieuws

Peter Stormare gecast in 'Arrow' seizoen 3

De acteur speelt het personage Werner Zytl.

In het derde seizoen van CW's populaire superheldenserie Arrow, dat op 8 oktober van start gaat, gaan we een geheel nieuwe versie zien van het personage Count Vertigo. Deze keer zal hij gespeeld worden door de doorgewinterde karakteracteur Peter Stormare.

Hoewel de oorspronkelijke Count Vertigo, die gespeeld werd door Seth Gabel, het laatste seizoen stierf, speelt Stormare Werner Zytle (Count Vertigo's alias in de strip). Zytle doet handel in een drug genaamd Vertigo.

Stormare is een acteur die in ontzettend veel films opduikt, voornamelijk als schurk. Onlangs was hij nog te zien in 22 Jump Street, maar hij speelde ook in films zoals Bad Boys 2, Fargo en The Big Lebowski. Stormare is elk jaar in zo'n 7 tot 10 films en tv-series te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rusland verbiedt opnames 'House of Cards'
Series / Nieuws

Rusland verbiedt opnames 'House of Cards'

De makers mochten niet het VN-hoofdkantoor in.

De makers van Netflix-serie House of Cards hadden plan gevat om opnames te maken in het gebouw van de VN Veiligheidsraad. De Russische delegatie heeft echter zijn veto uitgesproken over dit verzoek en dus zullen de plannen niet doorgaan. Als reden wordt hiervoor genoemd dat de zaal van de Veiligheidsraad altijd beschikbaar moet zijn voor geval van crisis.

Ook dwarsboomt Rusland de aanbeveling van VN-baas Ban Ki-Moon om de serie wel in de kamer van de Veiligheidsraad scènes op te laten nemen. De Secretaris-Generaal gelooft dat dit bijdraagt aan de bekendheid van de Veiligheidsraad en heeft de scènes van de serie al gelezen en vastgesteld dat deze geen schadelijke invloed zouden hebben op het imago van de Verenigde Naties.

De kans is aanwezig dat Netflix wel op andere plekken in het gebouw mag opnemen. In de serie volgen we de carrière van de meedogenloze Francis Underwood, een rol die schitterend gespeeld wordt door Kevin Spacey.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Carol Kane gecast in 'Gotham'
Series / Nieuws

Carol Kane gecast in 'Gotham'

Ze speelt de moeder van The Penguin.

Carol Cane is gecast in de aankomende Batman-serie Gotham. De Oscar-genomineerd actrice voegt zich bij de serie in de rol van Gertrud Kapelput. Dat personage is de moeder van Oswald Cobblepot a.k.a. The Penguin (gespeeld door Robin Lord Taylor). Het betreft verder een terugkerende rol, die voor het eerst te zien is in de tweede aflevering van de serie.

Het eerste seizoen van de serie zal 13 afleveringen tellen en gaat in de Verenigde Staten in de herfst in première. Nieuwe afleveringen over de oorsprong van een groot aantal Batman-slechteriken moeten dan elke maandag te zien zijn. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden pilot 'The Flash'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden pilot 'The Flash'

En informatie over Detective Eddie Thawne.



Er is een nieuwe featurette voor de serie The Flash vrijgegeven. Hierin zien we nieuwe beelden van de aankomende pilot (die in oktober te zien is) en hebben we een interview met hoofdrolspeelster Candice Patton. In dit interview wordt ingegaan op de rol van Rick Cosnett, die te zien is als Detective Eddie Thawne. Op een dag zou hij, als het bronmateriaal gevolgd wordt, wel eens de slechterik Professor Zoom kunnen worden.

Barry Allen (Grant Gustin) was pas elf jaar oud toen zijn moeder in een bizar en angstaanjagend incident vermoord werd en zijn vader valselijk veroordeeld werd voor de moord. Zijn leven was veranderd door het tragedie en Barry werd opgevoed door Detective Joe West (Jesse L. Martin), de vader van Barry's beste vriend, Iris (Patton).

Nu is Barry een briljante, gedreven en brutale detective geworden. Zijn vastberadenheid om de waarheid achter zijn moeders vreemde dood maakt dat hij elk onverklaard broodje aap-verhaal en wetenschappelijke ontdekking volgt. Barry's nieuwste obsessie ligt in een geavanceerde deeltjesversneller, gemaakt door de visionaire wetenschapper Harrison Wells (Tom Cavanagh) en zijn S.T.A.R. Labs team, die claimen dat de uitvinding onvoorstelbare vooruitgang in energie en medicijnen kan verzorgen. Echter, tijdens de onthulling van de uitvinding gaat iets mis en als een verwoestende explosie een bizarre storm veroorzaakt, gaan veel levens verloren en wordt Barry geraakt door de bliksem.

Na negen maanden in een coma, wordt Barry wakker en blijkt zijn leven wederom veranderd. Het ongeluk heeft hem de kracht van supersnelheid gegeven, en geeft hem de mogelijkheid door Central City te bewegen als een ongeziene beschermengel. In eerste instantie is hij blij met zijn nieuwgevonden krachten, maar Barry komt er al snel achter dat hij niet het enige meta-mens was, dat ontstond door de explosie van de deeltjesversneller. En niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In de maanden na het incident zijn er veel mensen verdwenen, onverklaarbare sterfgevallen en andere vreemde fenomenen gespot in de stad. Barry heeft nu een nieuw levensdoel "“ zijn snelheidskracht gebruiken om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij zijn queeste om de moord op zijn moeder nooit opgeeft, evenals de missie om zijn vaders naam te zuiveren. Voor nu, weten enkel een paar dichte vrienden dat Barry letterlijk de snelste man op Aarde is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld weet wat Barry Allen is geworden… The Flash!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.