search

Ons nieuws van maandag 23 februari 2015

Duidelijke blik op superheld Daredevil
Series / Foto's

Duidelijke blik op superheld Daredevil

De blinde superheld heeft een redelijk basic outfit ten opzichte van zijn collega's.

Enige tijd terug zagen we al de eerste trailer van de Marvel/Netflix superheldenserie Daredevil. Uiteraard zagen we daarin Charlie Cox voorbijkomen als de gelijknamige superheld, alter ego van het personage Matt Murdock. Nu is een duidelijke afbeelding verschenen van Daredevil, met zijn masker/muts op.

De afbeelding stond voorop het Australische filmblad Film Ink. De eerste superheldenserie van Netflix herbergt ook rollen van Vincent D'Onofrio (The Kingpin), Rosario Dawson (Claire Temple / Night Nurse), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Bob Gunton (Leland Owlsely / The Owl), Vondie Curtis Hall (journalist Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley) en Ayelet Zurer (Vanessa).

Vanaf 10 april zijn de dertien afleveringen te bekijken via de populaire streamingdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser 'Mad Men' seizoen 7
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'Mad Men' seizoen 7

Het slotakkoord van AMC's veelvuldig gelauwerde dramaserie gaat op 5 april van start.



Hierboven vind je een teaser ter voorbereiding van de allerlaatste zeven afleveringen van AMC's Mad Men. De dramaserie bevindt zich in het zevende en laatste seizoen en is op weg naar het einde van het verhaal van o.a. Don Draper (Jon Hamm), Megan (Jessica Paré), Peggy (Elisabeth Moss) en Roger (John Slattery).

Hamm gaf begin dit jaar al aan dat het verhaal op een andere manier wordt voortgestuwd. Showrunner Matthew Weiner voegde daaraan toe dat de laatste zeven afleveringen stuk voor stuk als een finale voelen.

Mad Men gaat vanaf 5 april weer van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gastrol voor Stephen Colbert in 'The Mindy Project'
Series / Nieuws

Gastrol voor Stephen Colbert in 'The Mindy Project'

De talkshowhost speelt een priester in Fox's komedieserie.

Stephen Colbert zal binnenkort te zien zijn in een aflevering van Fox's komedieserie The Mindy Project. De talkshowhost, die zijn programma The Colbert Report inruilt voor CBS' The Late Show, speelt een priester genaamd Michael O'Donnell. Het nieuws kwam van Mindy Kaling, de bedenker en hoofdrolspeelster van de show.

The Mindy Project volgt gynaecoloog Mindy Lahiri, in haar professionele en persoonlijke leven. Ze probeert een balans te vinden tussen die twee, maar dat wordt bemoeilijkt door haar vreemde collega's in het kleine ziekenhuis waar ze werkt.

Het is nog niet bekend wanneer de aflevering met Colbert op de buis te zien zal zijn. The Mindy Project bevindt zich momenteel in het derde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer M. Night Shyamalans 'Wayward Pines'
Series / Trailer

Nieuwe trailer M. Night Shyamalans 'Wayward Pines'

En er is een nieuwe poster van de serie.



Hierboven een nieuwe trailer voor de serie Wayward Pines, waar de beroemde regisseur M. Night Shyamalan aan verbonden is als uitvoerend producent. Daarnaast is er hieronder een nieuwe poster van de show te bekijken, die op televisiezender Fox te zien moet zijn.

Centraal staat een agent die werkt voor de Secret Service, in een stadje in Idaho, waar twee andere agenten op mysterieuze wijze verdwenen zijn. Rollen zijn er in de serie voor acteurs en actrices als Matt Dillon, Tim Griffin, Melissa Leo, Terrence Howard, Toby Jones en Juliette Lewis. De door Chad Hodge ontwikkelde serie gaat op 14 mei in de Verenigde Staten in première.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gemengde reacties op derde seizoen 'House of Cards'
Series / Trailer

Gemengde reacties op derde seizoen 'House of Cards'

En bekijk een opmerkelijke nieuwe trailer.



Nog maar een paar dagen en dan is het derde seizoen van Netflix-serie House of Cards in zijn volledigheid te bekijken. Als voorbereiding daarop, heeft Neflix een aantal sites de eerste zes afleveringen van het dertien afleveringen tellende seizoen gestuurd en de recensies van die afleveringen zijn nu binnen. Recensenten reageren gemengd op het seizoen.

Variety schrijft dat het seizoen een sterk begint kent, maar vervolgens al gauw afzwakt. Dan zou het geheel een stuk minder spannend zijn. De eenvoud waarmee Frank Underwood zijn vijanden wegwerkt zou een beetje vervelend worden. "House of Cards is hooguit schuldig, in TV-termen, aan iets teveel menselijkheid," concludeert het vakblad.

Ook TIME magazine is niet helemaal negatief over het derde seizoen, maar ook niet gigantisch positief. De serie heeft een goede cast, een groot budget, een grote regisseur en grote thema's, maar niet alle nuances en kleinere verhaallijnen die soortgelijke shows hebben. "Seizoen 3 geeft Frank in de zes afleveringen die ik gezien heb geen betere vijanden of grotere uitdagingen dan het tweede seizoen. Maar daar zijn er nu veel meer van en dat helpt."

The Hollywood Reporter lijkt ronduit negatief. "Het gebrek aan geloofwaardigheid en realisme van het tweede seizoen wordt tenminste vroeg aangepakt, maar het probleem is dat Frank en Claire Underwood geen echte uitdagers hebben in hun honger naar macht. En als dat zo blijft, knappen de soapachtige bubbels van de show snel."

Tot slot waarschuwt The Baltimore Sun ervoor om te snel te oordelen over mogelijk saaie momenten. De serie zou zich tegen het einde steeds herpakken en het acteerwerk is weer erg sterk.

In dit derde seizoen, dat vanaf 27 februari te streamen is op Netflix, volgen we nog steeds de opkomst in macht van Francis (Kevin Spacey) en Claire (Robin Wright). Het derde seizoen heeft rollen voor nieuwe acteurs, waaronder Kim Dickens in een ongespecificeerde rol en Jenna Stern als ambassadeur in de Verenigde Naties. Nadezhda Tolokonnikova en Maria Alyokhina van de band Pussy Riot krijgen ook een rol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.