search

Ons nieuws van dinsdag 12 september 2017

Amazon-serie 'The Last Tycoon' geschrapt na een seizoen
Series / Nieuws

Amazon-serie 'The Last Tycoon' geschrapt na een seizoen

Ook de serie Z: The Beginning of Everything met Christina Ricci komt na een enkel seizoen tot een einde.

Amazon lijkt geen fan te zijn van auteur F. Scott Fitzgerald; de studio heeft namelijk aangekondigd dat de door Matt Bomer aangevoerde dramaserie The Last Tycoon na een enkel seizoen wordt geschrapt. De beslissing komt een dag na het nieuws dat Amazon ook de serie Z: The Beginning of Everything, waarin Christina Ricci de rol speelt van Fitzgeralds vrouw Zelda speelt, schrapte na eerder te hebben aangekondigd dat er een tweede seizoen zou komen.

Vorige jaar werd aangekondigd dat The Last Tycoon negen afleveringen zou krijgen. De eerste aflevering werd uitgezonden op 28 juli dit jaar. Naast Bomer zijn ook Kelsey Grammer en Lily Collins te zien in de serie, die gaat over de Hollywood studio's in de jaren '30. The Last Tycoon kon rekenen op matige recensies.

De voorgenoemde beslissingen van Amazon maken deel uit van een strategie om een uitermate succesvolle serie te vinden. Men verwacht dan ook dat de komende tijd meer Amazon-series zullen worden geschrapt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser voor 'Versace: American Crime Story'
Series / Trailer

Teaser voor 'Versace: American Crime Story'

Met onder meer Edgar Ramirez en Penélope Cruz.



Hierboven zie je de eerste teaser voor Versace: American Crime Story, de tweede serie in de American Crime Story-miniseries. De eerste reeks was The People v. O. J. Simpson en deze werd bijzonder goed ontvangen.

In de teaser zien we de ingang van Gianni Versace's - gespeeld door Edgar Ramirez - optrekje in Miami, de plek waar de modekoning werd vermoord. En er zijn schoten te horen. De kogels komen uit het pistool van de jonge seriemoordenaar Andrew Cunanan, gespeeld door Darren Criss.

In The Assassination of Gianni Versace, zoals de serie ook wel wordt genoemd, is een belangrijke rol weggelegd voor Penélope Cruz, te zien als Donatella Versace. Na de moord op haar broer neemt zij de zaken over.

De miniserie moet begin 2018 verschijnen op FX.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klingon-aanval in clip 'Star Trek: Discovery'
Series / Video/clip/featurette

Klingon-aanval in clip 'Star Trek: Discovery'

En er is nog een ander video vrijgegeven.

CBS heeft de eerste twee clips vrijgegeven van Star Trek: Discovery. De video's geven ons geen uitgebreide indruk van de actie of van de serie zelf, maar wel een goed gevoel van wat voor sfeer de serie gaat brengen. Het geheel ziet er behoorlijk mooi uit en dat komt vermoedelijk omdat de beelden uit de dure, tweedelige, pilot komen.

In deze eerste video zien we hoe Sonequa Martin-Greens Michael Burnham het opneemt tegen een Klingon.



En in deze tweede video loopt ze samen met Captain Georgiou (Michelle Yeoh) over een andere planeet, waar ze opgehaald worden door de U.S.S. Shenzhou, het schip van Georgiou.



Star Trek: Discovery draait om de oorlog tussen de mensheid en de Klingons - een strijd die nooit in beeld is gebracht in de franchise. We leren welke gebeurtenis de spanningen over het randje geduwd hebben en mogelijk zelfs hoe de oorlog uiteindelijk tot een einde komt. Vanaf 24 september te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer castleden voor DC's 'Titans'
Series / Nieuws

Nog meer castleden voor DC's 'Titans'

Minka Kelly en Alan Ritchson hebben getekend voor hoofdrollen.

Er zijn twee nieuwe castleden gevonden voor DC-serie Titans. Acteurs Alan Ritchson en Minka Kelly hebben getekend voor de rollen van Hawk en Dove. Dat meldt Deadline vandaag. Beiden hebben getekend voor één seizoen en mogelijk ook een tweede. Daarnaast overweegt men om een spin-off te maken voor het duo.

Acteur Ritchson speelt de rol van Hank Hall, de helft van een duo van burgerwachten. Hij wordt omschreven als agressief, een man die kiest voor de aanval. Zijn tegenhanger wordt gespeeld door Minka Kelly en heet Dawn Granger - ook wel Dove. Zij kiest juist voor een strategische, defensieve tactiek.

Titans volgt een groepje jonge superhelden die gerekruteerd worden door Dick Grayson (Brenton Thwaites). Samen vormen ze een superheldenteam, dat het opneemt tegen grote dreigingen die ze alleen tezamen kunnen verslaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen