search

Ons nieuws van dinsdag 11 september 2018

BBC-serie 'Poldark' eindigt met seizoen 5
Series / Nieuws

BBC-serie 'Poldark' eindigt met seizoen 5

Aidan Turner (The Hobbit-trilogie) speelt de hoofdrol in de populaire dramaserie.

De BBC heeft vandaag laten weten dat de populaire dramaserie Poldark ten einde komt met het vijfde seizoen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van auteur Winston Graham. Aidan Turner (The Hobbit-trilogie) speelt de mannelijke hoofdrol in de serie.

In de serie volgen we Ross Poldark (Turner), die terugkeert naar Cornwall na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Het vierde seizoen van Poldark eindigde met een schokkende twist, waardoor vaste kijkers razend benieuwd zullen zijn hoe het vijfde seizoen een einde aan de serie zal breien.

De eerder genoemde Turner en Eleanor Tomlinson zullen terugkeren voor de nieuwe afleveringen, alsmede acteurs Jack Farthing, Luke Norris, Gabriella Wilde, Ellise Chappell, Harry Richardson, Tom York en Beatie Edney. Het is nog onbekend wanneer het vijfde seizoen zal worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Outlander' seizoen 4!
Series / Trailer

Trailer 'Outlander' seizoen 4!

Het nieuwe land wordt ontdekt.

Zender Starz heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Outlander waarin we te zien krijgen hoe Claire (Caitriona Balfe) en Jamie (Sam Heughan) het vaste land van Amerika zullen ontdekken.



In het nieuwe seizoen zien we hoe het verhaal verdergaat nadat Claire en Jamie zijn aangespoeld op strand van de staat Georgia. In hun ontdekkingsreis komen ze onder meer het nieuwe personage Stephen Bonnet (Ed Speleers) tegen. Hij is echter een piraat en smokkelaar en groeit naar verluidt uit tot de slechterik van het vierde seizoen.

Eerder verscheen er een poster met daarop de tekst "Brave the New World" en dit wijst erop dat we een echte ontdekking gaan meemaken. Starz profiteert flink van het succes en is voorlopig nog niet klaar met Outlander. Het vijfde en zesde seizoen zijn al besteld en dat houdt hoogstwaarschijnlijk in dat de fans tot en met 2020 ieder jaar een nieuw seizoen mogen verwelkomen.








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Tennant terug in 'Jessica Jones'?
Series / Nieuws

David Tennant terug in 'Jessica Jones'?

Cryptisch antwoord...

Acteur David Tennant wil niet vertellen of hij terug keert in het derde seizoen van Jessica Jones. In de eerste reeks was het zijn Kilgrave die het opnam tegen de titelheldin, maar in de tweede reeks zorgden herinneringen aan hem voor een traumatische reactie bij Jessica. Nu zou hij zomaar ook voor een derde seizoen terug kunnen keren.

Comic Book was aanwezig op de Salt Lake City FanX-conventie en daar gebeurde het volgende:
Over de mogelijkheid om terug te keren in flashbacks, zei Tennant: "Flashbakcs, absoluut. Nou ja, wie weet." Toen, met een grote grijns, voegde hij daaraan toe: "Er zijn geen directe plannen. Maar als die er wel zouden zijn, zou ik dat ontkennen. Dus ja, wie weet?"

Cryptisch als de acteur is, lijkt een terugkeer voor een derde reeks waarin Jessica nog altijd nagejaagd wordt aan de gemene man zomaar mogelijk. De opnames vinden nu plaats, onder leiding van Melissa Rosenberg, die na dit derde seizoen opstapt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Charmed'-reeks verkent andere magie
Series / Nieuws

Nieuwe 'Charmed'-reeks verkent andere magie

Eindelijk weer wat nieuwe details.

De aanstaande reboot van Charmed zal zich richten op twee zaken: Latinx-hekserij en vrouwenproblemen. Dat horen we nu van uitvoerend producent Amy Rardin, die vertelt dat het verhaal op een heel bijzondere manier is vormgegeven. Daarbij zijn de makers bewust afgeweken van het bekende en hebben ze ervoor gekozen een andere soort hekserij te belichten dan die van Salem (waar de vorige reeks zich op richtte).

"We hebben een echte Latinx-heks in onze schrijversruimte. Elke cultuur heeft zo zijn eigen tradities rond hekserij en we wilden dat heel graag verkennen. Niet alleen vanuit het idee van de Salem-hekserij, maar ook van verschillende andere soorten hekserij die over heel de wereld beoefend worden," aldus Rardin.

Het nieuwe trio van heksen zal in de reboot in elk geval een deel van de Wiccan-krachten krijgen waar de oorspronkelijke zussen ook over beschikten. De vraag is verder of de dames ooit net zo makkelijk met magie omgaan als de Halliwell-zussen dat in de acht seizoenen van de vorige reeks deden: de bedoeling is dat er een vrij conservatieve interpretatie van het gebruik van magie gehanteerd wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen