search

Ons nieuws van zaterdag 11 mei 2019

Brute premiejager Lobo in actie in trailer 'Krypton' seizoen 2
Series / Trailer

Brute premiejager Lobo in actie in trailer 'Krypton' seizoen 2

DC-serie introduceert nieuwe slechterik.

Syfy zendt op dit moment de DC-serie Krypton uit. Het is een prequelserie over het verhaal van Superman. In het tweede seizoen komt er een nieuw personage naar de serie, de meedogenloze premiejager Lobo. Hieronder de Lobo-teaser en de Lobo-trailer!

Al jaren zou er een film rond het DC-personage in ontwikkeling zijn, maar nu vindt hij zijn weg naar het kleine scherm. Het is acteur Emmett J. Scanlan (The Fall) die de rol mag spelen. Lobo is een van de meest gevreesde premiejagers in de wereld van DC. In de serie zou hij jacht maken op Seg-El (Cameron Cuffe) en Adam Strange (Shaun Sipos). De trailer:



Onderstaande promo / teaser laat het personage in actie zien. We zien ook een reeks met bijnamen. Op 12 juni 2019 start Syfy met het uitzenden van het tweede seizoen. De eerste aflevering heet "Light-Years From Home".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave intro voor 'Batwoman' met Ruby Rose!
Series / Trailer

Gave intro voor 'Batwoman' met Ruby Rose!

De DC-heldin komt er binnenkort aan.

Tijdens Elseworlds, de cross-over tussen de DC-series The Flash, Arrow en Supergirl, werd Batwoman voor het eerste vertoond in de DC-reeks van zender The CW. Later dit jaar keert ze terug voor een eigen avontuur in de gelijknamige serie Batwoman.

Het is actrice Ruby Rose (Orange is the New Black) die het latex-pakje van de superheldin Kate Kane, ofwel Batwoman aantrekt. Voor haar solo-avontuur is nu een eerste teaser verschenen.



De eerste openlijk lesbische superheld krijgt hulp van onder meer Dougray Scott (Hemlock Grove) die haar vader Jacob speelt, Elizabeth Anweis (Twin Peaks) als haar stiefmoeder Catherine en Rachel Skarsten (Birds of Prey) die haar aartsvijand Alice vertolkt.

Andere rollen zijn voor Camrus Johnson, bekend uit de Marvel/Netflix-serie Luke Cage, is te zien als Luke Fox. Dit is de zoon van Lucius Fox. Daarnaast duikt Meagan Tandy (Teen Wolf) op als Sophie Moore, een ex-vriendin van Batwoman. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooi! 'What We Do in the Shadows' krijgt 2e seizoen
Series / Nieuws

Mooi! 'What We Do in the Shadows' krijgt 2e seizoen

De bizarre mockumentary gaat door.

Er zijn nog vier afleveringen te zien in het eerste seizoen van What We Do in the Shadows. Maar wat FX betreft, scoort de bizarre serie goed genoeg om een tweede seizoen te krijgen. En dus is er nu officieel een tweede reeks besteld!

De serie is een flinke hit voor FX. De eerste aflevering trok meer dan twee miljoen kijkers op alle platformen. Dat is voor het netwerk een flink aantal en dus laat FX-baas Nick Grad weten dat hij blij is met de volgende reeks.

Helemaal wat we willen
De serie is volgens Grad helemaal wat de zender gewild had en ook wat de fans willen krijgen. "Jemaine Clement, Taika Waititi en Paul Simms hebben de hoge verwachtingen van fans waargemaakt en de cult classic omgetoverd tot iets dat ook echt geschikt is voor op televisie. We willen ook de rest van het creatieve team bedanken, waaronder Scott Rudin, Garrett Basch en Eli Busch en de ongelofelijke cast en crew die zo'n leuke en originele serie maken en kijken ernaar uit om met hen te werken aan een tweede seizoen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.