search

Ons nieuws van zondag 20 september 2020

'Resident Evil' van Netflix: Dit moet je weten
Series / Featured

'Resident Evil' van Netflix: Dit moet je weten

Netflix brengt ons binnenkort een live-action serie gebaseerd op de Resident Evil-games.

Er komt een Resident Evil-serie naar Netflix. Na jaren van verschillende berichten, kwam er pas in augustus 2020 een bevestiging hiervan en kregen we ook nog eens de eerste details te horen.

De Resident Evil-franchise kent vele facetten. De boel werd gelanceerd met een gelijknamige game uit 1996 en leidde tot veel vervolgen, boeken en zelfs een populaire meerdelige filmreeks. Twee decennia later gaat de franchise nog altijd op volle toeren door en nu maakt zelfs Netflix een serie.

Lees ook: Netflix geeft groen licht voor 'Resident Evil'-serie en onthult plot

Hoeveel afleveringen
Allereerst weten we dat de serie in totaal acht afleveringen krijgt in het eerste seizoen. De eerste twee afleveringen worden geregisseerd door Andrew Dabb en Bronwen Hughes. De eerste aflevering heeft ook al een naam: Welcome to New Raccoon City.

Lees ook: Netflix-serie 'Resident Evil' helaas ook uitgesteld

Het verhaal
We weten ook al ruwweg wat het verhaal van de serie gaat zijn. Netflix bracht ons namelijk een synopsis:
Als de Wesker-kinderen naar New Raccoon City verhuizen, vormen de geheimen die zij daar ontrafelen mogelijk het einde van alles.


Latere opnamestart
We weten gelukkig meer over de serie. De serie zou in de loop van april in pre-productie gaan en de productiestart moest ergens in juni plaatsvinden. De bedoeling was om de opnames dan af te ronden in oktober 2020. Maar dat is dus niet gelukt: het coronavirus maakte dat dit niet mogelijk was. Daardoor laat de boel langer op zich wachten dan Netflix eigenlijk van plan was.

Lees ook: Netflix-serie 'Resident Evil' wijkt heel erg af van de games

De cast
Helaas is er nog geen enkel castlid gevonden voor Resident Evil. We verwachten wel, nu eindelijk bekend is dat de serie er gaat komen, dat aankondigingen snel gaan komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brooke Shields in uitdagende bikini op Instagram
Series / Hunks

Brooke Shields in uitdagende bikini op Instagram

Brooke Shields ziet er geweldig uit op een nieuwe foto die ze op Instagram plaatste.

Actrice Brooke Shields draait al decennia mee in Hollywood. Op Instagram plaatste ze een foto waaruit blijkt dat de actrice, ondanks dat ze alweer 55 jaar oud is, er nog altijd bijzonder sexy uit ziet.

Brooke Shields brak door in Hollywood toen ze in The Blue Lagoon te zien was, een film waarin ze op 14-jarige leeftijd speelde. In de jaren daarna was ze in heel wat series te zien, waaronder Widows (2002), The Michael J. Fox Show (2014), Law & Order: Special Victims Unit en Jane the Virgin. Ze doet het dus heel goed in films en series!

Brooke Shields
Op Instagram plaatste Brooke Shields een sexy foto van zichzelf. Ze ligt in de branding van de zee, heerlijk in de golven te genieten. Bij de post schrijft ze: "Ik werk samen met mijn vriendin Helena Christensen aan iets speciaals. Je bent ongelofelijk!"

Bekijk de foto van Brooke Shields op haar Instagram!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stoppen 'Altered Carbon' doet Joel Kinnaman balen
Series / Nieuws

Stoppen 'Altered Carbon' doet Joel Kinnaman balen

Even geleden trok Netflix de stekker uit de scifi serie Altered Carbon en dat vindt Joel Kinnaman niet leuk.

Slechts twee seizoenen hield Altered Carbon het vol op Netflix en dat terwijl de streamingdienst eigenlijk vijf seizoenen wilde maken. In het eerste seizoen speelde Joel Kinnaman een belangrijke rol.

Juist hij baalt flink van het stoppen van de sciencefictionfilm en hij krijgt nu niet te zien hoe het verder gaat met Takeshi Kovacs. In seizoen twee werd de rol overgenomen door Anthony Mackie. Tegenover The Hollywood Reporter uitte Kinnaman zijn frustraties.

Terugkeer personages seizoen 1
"Ja, ik had graag gezien dat het zo doorging. Ik voelde dat het concept om elk seizoen een nieuwe acteur de hoofdpersoon te laten spelen iets unieks was, dus dat had ik graag gezien," aldus Kinnaman. "Als de show het beter had gedaan, dan hadden meer mensen genoten van de komende seizoenen, en dan zouden er meer mensen zijn teruggekomen uit het eerste seizoen.

"Ik vind het jammer dat ze geen reden vonden om door te gaan," zei Kinnaman die sinds zijn rol al veel meer heeft gedaan maar nog wel dol op de serie was.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-team start met 'The Witcher: Blood Origins'
Series / Nieuws

Netflix-team start met 'The Witcher: Blood Origins'

The Witcher: Blood Origins moet na The Witcher seizoen 2 verschijnen. Nu is het werk gestart.

Netflix gaat na het succesvolle eerste seizoen van The Witcher rond Geralt of Rivia (Henry Cavill) aan de slag met veel meer The Witcher-producties, waaronder een prequelserie.

Die prequel gaat The Witcher: Blood Origins heten en daarin zien we mogelijk Jason Momoa (Game of Thrones) in de hoofdrol. Nu heeft Netflix het startschot gegeven om tot de verhalen voor de serie te komen.

Dag één van scenariowerk
Via Twitter wordt duidelijk al een hele berg schrijvers is gestart met het verhaal voor de serie, waarin we 1.200 jaar terug in de tijd gaan en de wereld van monsters, mensen en elven te zien krijgen die dan tot één wordt gesmeed. Op dat moment staat de eerste Witcher op.

Lees ook: Jason Momoa moet 'The Witcher' prequel kracht geven

"The Witcher - Blood Origin. De eerste dag! Meer dan het blij om te werken met zulke getalenteerde schrijvers. Ik moet mezelf even knijpen! schrijft Declan de Barra bij zijn Twitter-berichtje met een foto van alle schrijvers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: 'Stranger Things' start weer op!
Series / Nieuws

Eindelijk: 'Stranger Things' start weer op!

Het is alweer een jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen.

Al geruime tijd geleden werd ook de stekker uit de opnames voor het vierde seizoen van Stranger Things getrokken, uiteraard vanwege de uitbraak van de pandemie. Nu alle voorzorgsmaatregelen goed zijn ingevuld is er goed nieuws!

Volgens Deadline starten de opnames weer snel op en wel op maandag 28 september. De camera's gaan draaien in Georgia en daar wordt de draad weer opgepakt. De opnames waren in maart pas een paar weken onderweg.

Seizoen 4: terugkeer van bekende!
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat in het vierde seizoen het personage Jim Hopper van David Harbour gewoon weer te zien is. Een eerdere teaser onthulde al dat hij een arbeider is in een Russisch werkkamp. De release van seizoen 4 laat ongetwijfeld nog lang op zich wachten.

Lees ook: ''Stranger Things'-kids worden teveel geseksualiseerd'

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officieel: Belgische regisseurs brengen 'Ms. Marvel' tot leven
Series / Nieuws

Officieel: Belgische regisseurs brengen 'Ms. Marvel' tot leven

De regisseurs van Bad Boys For Life mogen de Marvel-serie Ms. Marvel onder handen nemen.

Even geleden zeiden Adil El Arbi en Bilall Fallah al dat ze hadden gesproken met Marvel over een toekomstig project en nu is duidelijk dat ze de regie van de serie Ms. Marvel op zich nemen. En dat is toch een mooie stap na de regie van Bad Boys For Life.

Het Belgische duo zal niet alle afleveringen opnemen, aangezien ook de namen Sharmeen Obaid-Chinoy (The Walking Dead, The Punisher) en Meera Menon (The Magicians, Man in the High Castle) afleveringen zullen regisseren. Dit wordt duidelijk via The Hollywood Reporter.

Ms. Marvel - jonge superheldin
Ms. Marvel heet Kamala Khan en zij is in de comics een groot fan van The Avengers en Captain Marvel. Het lijkt er verdacht veel op dat Brie Larson een aandeel in de serie krijgt. Vermoedelijk moet Ms. Marvel van 2022 te zien zijn op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.