search
Todd McFarlane onthult artwork voor nieuwe 'Spawn'-animatieserie
Series / Foto's

Todd McFarlane onthult artwork voor nieuwe 'Spawn'-animatieserie

HBO maakte in de jaren '90 al een animatieserie gebaseerd op de comic-reeks.

Spawn-bedenker Todd McFarlane heeft zijn fans vandaag verrast met een aankondiging op zijn Facebookpagina. De creatieve striptekenaar heeft een aantal stukken artwork gedeeld, die je hieronder kunt bekijken! De afbeeldingen gingen gepaard met de volgende boodschap van McFarlane:

''Voor iedereen die ernaar heeft gevraagd, hier is een sneak peek van de nieuwe Spawn-animatieserie die momenteel wordt gemaakt! Vertel niemand dat ik jullie dit laat zien, want jullie zijn de eersten met wie ik deze afbeeldingen deel!!!

Op elke conventie en in elk interview worden me dezelfde vragen gesteld: ''Wanneer komt er een nieuwe Spawn-film en krijgen we meer Spawn-animatie zoals we die jaren geleden op HBO zagen?'' Voor degenen die het niet wisten: de oorspronkelijke Spawn-animatieserie werd drie jaar lang uitgezonden op HBO en won een aantal Emmy Awards. Sinds die serie stopte, willen fans Spawn dolgraag weer op tv zien. Hier zijn een aantal vroege afbeeldingen van een aantal belangrijke personages en een ruwe schets van een straat in zwart-wit en in kleur.

Als jullie interesse hebben, kan ik jullie nog veel meer laten zien. Misschien laat ik jullie zelfs een aantal voice-tracks horen.

O... en wacht tot jullie Spawn zelf zien!!''






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen