search
Chris Pratt ziet rol in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' wel zitten
Series / Nieuws

Chris Pratt ziet rol in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' wel zitten

Komt Star-Lord terug naar Aarde?

Gastrollen voor acteurs uit het Marvel filmuniversum in ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D. zijn niet bepaald vreemd. Zo zagen we al meermaals Samuel L. Jacksons Nick Fury voorbijkomen, als ook het personage Maria Hill van Cobie Smulders. Ook liet Robert Downey Jr. al eens weten graag een gastrol te willen spelen als Tony Stark / Iron Man. Nu is er nog een acteur uit het filmuniversum die heeft laten weten wel een gastrol te willen spelen in de serie: Chris Pratt.


De acteur was afgelopen zomer te zien in Marvel-film Guardians of the Galaxy en speelde daarin de rol van Peter Quill / Star-Lord. Tijdens een persevenement liet de acteur weten best in de Agents of S.H.I.E.L.D. te willen spelen. "Mocht Marvel dat graag willen, en past het binnen het merk en het verhaal, waarom niet?" vertelde Pratt over een mogelijke gastrol in de serie.

"Wat zo slim is aan Marvel, is dat de mythologie alle mediums beslaat. Dus je hebt het over comics, over films en over televisie," ging hij verder. "Het maakt allemaal deel uit van één groot universum, dus het behoort absoluut tot de mogelijkheden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen