search
Dodelijke mid-season finale 'The Walking Dead' op komst

Dodelijke mid-season finale 'The Walking Dead' op komst

Gaat er iemand die we kennen dood?

Jim Pedd

Er zijn nog maar twee afleveringen te gaan tot de mid-season break in AMC-hitserie The Walking Dead. Volgens showrunner Robert Kirkman kunnen we de komende twee weken nog een heleboel spannende dingen verwachten. De serie moet met een grote knaller op vakantie gaan. Toch moeten we niet hetzelfde geweld verwachten dat gebeurde bij de Governor of Gareth.


"De aankomende confrontatie gaan substantieel verschillen van de confrontatie met The Governor of Gareth," vertelde Kirkman. "We blijven deze menselijke conflicten op interessante manieren ontwikkelen en daar verschilt dit niet van. Er zullen flink wat onverwachte dingen plaatsvinden in de mid-season finale. Op een schaal van 1 tot 10 zou ik zeggen dat de mid-season finale behoorlijk dodelijk wordt."

Daarmee wordt er vooral naar gehint dat een van de hoofdpersonen het einde van het seizoen niet gaat halen. Eerder al hebben we daar veel geruchten over voorbij zien komen. Na de break, die op 30 november begint, duurt het tot 8 februari voordat de serie weer verder gaat. Het vijfde seizoen komt dan op 29 maart 2015 tot een einde.

Aanbevolen artikelen