search
Eindigt 'South Park' in 2016?
Series / Nieuws

Eindigt 'South Park' in 2016?

Als het aan Matt Stone en Trey Parker ligt niet.

South Park komt zeer onregelmatig uit de afgelopen jaren en vaak met maar een erg kort seizoen. Oorspronkelijk kwamen er minstens veertien afleveringen, maar dat is ondertussen teruggebracht naar tien per seizoen. Daardoor kunnen Trey Parker en Matt Stone in één keer alle afleveringen maken, in plaats van in twee brokken. Maar het is de vraag wat de toekomst van de serie is. Het gerucht gaat dat het twintigste seizoen, dat in 2016 in première moet gaan, het einde betekent.

"Ze zullen ons moeten cancellen, verdomme," vertelde Parker desgevraagd. Volgens Parker en Stone houdt de serie nooit op, tot ze het echt beu zijn en dat zijn ze niet. Om die reden wordt er voorlopig nog doorgegaan met de serie, tot Comedy Central besluit hem te annuleren.

"Ik denk dat het gaat eindigen met een sisser," denkt Parker. "Ik denk dat we op een gegeven moment zoiets hebben van, laat maar dan, en dan weg lopen." Stone denkt dat ook: "Of we laten de microfoon vallen, worden aangeklaagd, of van televisie gegooid. Iets wat daarop lijkt."

"We denken al achttien jaar zo," lichtte Parker nog toe. "We denken: 'Okay, dus, ze gaa ons cancellen, zeker weten!' Maar we wachten daar al 18 verdomde jaren op." Voorlopig gaan ze dus gewoon door. Wat denken jullie? Is South Park nog een lang leven beschoren?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen