bb

poster

Charmed

1998-2006 | 8 seizoenen | 42 minuten per aflevering

IMDB 6.8/37476

Wanneer de zussen Predence (Prue, Piper en Phoebe) samen komen in hun ouderlijk huis en het boek "Book of Shadows" vinden veranderd hun leven voorgoed. Ze komen achter een geheim dat lang voor hun verborgen is gehouden: ze zijn heksen, ook wel de "Charmed Ones". Ze hebben buitengewone krachten die ze moeten gebruiken in het nooit stoppende gevecht tegen de slechte geesten en demonen. De drie zussen hebben allemaal verschillende krachten: Prue kan voorwerpen laten bewegen, Piper kan de tijd stoppen en Phoebe kan in de toekomst kijken.

Charmed was voor het eerst op televisie in 1998, in totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt. De eerste 3 seizoenen worden de zusjes gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Echter Shannen verlaat na het derde seizoen de serie. Dit gemis wordt opgelost door actrice Rose McGowan, zij speelt het halfzusje Paige Matthews en zo wordt de `Power of Three` weer hersteld.


Bedacht door: Constance M. Burge


Cast: Holly Marie Combs (Piper Halliwell), Alyssa Milano (Phoebe Halliwell), Brian Krause (Leo Wyatt), Rose McGowan (Paige Matthews), Dorian Gregory (Darryl Morris)


Land: Amerika


Tagline: The Halliwell sisters were always different...


Foto's

Charmed

Nieuws