search
Opvallende X-Men locatie op foto Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!
Series / Foto's

Opvallende X-Men locatie op foto Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Zouden de X-Men via Disney+ naar het MCU komen?

Nieuwe foto's vanaf de set van de Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier lijken te hinten naar het bestaan van de X-Men in het Marvel Cinematic Universe. En dat is niet raar. Sinds dit jaar kan Marvel Studios aan de bak met het integreren van de Marvel-mutanten in het filmuniversum.

Onderstaande foto - via The Geek Power - van de set van de eerste Marvel-serie op Disney+ laat een opvallend logo zien, namelijk die van Madripoor, een fictief eiland in Zuidoost-Azië dat voorkomt in de strips van Marvel Comics. Het is een eiland vol criminelen en stond op een zeker moment onder het bewind van Madame Hydra/Viper.

Lees ook: Schild Captain America in Marvel-serie 'The Falcon and The Winter Soldier'

Bekijk op instagram


Schuilplaats Baron Zemo?
Misschien is het eiland wel een plaats waar Baron Zemo (Daniel Brühl) verblijft en wie weet gaan Anthony Mackie (Sam Wilson a.k.a. Falcon a.k.a. de nieuwe Captain America?), Sebastian Stan (Bucky a.k.a. The Winter Soldier) er wel even langs om verhaal te halen. Eerder zagen we al dat de serie WandaVision het ruimteteam S.W.O.R.D. gaat introduceren en dit is weer een mogelijke hint naar het bestaan van de Fantastic Four.

Lees ook: Alle Marvel series die nu (en volgend jaar) te zien zijn op Disney+

Naar verwachting start The Falcon and The Winter Soldier in augustus op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen