Premièretitel 'Stranger Things' seizoen 4 onthuld!

Premièretitel 'Stranger Things' seizoen 4 onthuld!

Er zitten weer leuke comicverwijzingen in!

Jim Pedd, 8 november 2019 om 20:27

Ze zijn er druk mee bezig, de schrijvers van Netflix-serie Stranger Things: het vierde seizoen. Die rondt het verhaal van Eleven en haar strijd met het Upside Down naar het schijnt af en krijgt nu een opvallende premièretitel. Die verwijst naar de X-Men.
Net als bij de vorige seizoenen, wordt er al vroeg begonnen met het teasen van afleveringen. Zo dus ook de eerste aflevering, die naar het schijnt de titel The Hellfire Club krijgt. De titel is een verwijzing naar Marvels schurkengroep Hellfire Club die uit de X-Men comics komt.

Lees ook: 'Stranger Things' S4 krijgt vier nieuwe personages

The Hellfire Club
De vereniging van mutanten is een ondergrondse club met uiteenlopende belangen. Daarmee verwijst men in Stranger Things dus vermoedelijk ook naar een geheime groep die actief is. Vermoedelijk is dat in verband met de vreemde wereld vanaf waar het schaduwmonster onze vrienden terroriseert.

Lees ook: Wanneer kan je 'Stranger Things' seizoen 4 gaan bekijken?

In de comics is de Hellfire Club een groep mutanten die probeert Jean Grey te manipuleren en haar over te halen voor hen te strijden. Zo hopen ze ook controle te krijgen over de Phoenix Force die in haar zit. Wanneer de Netflix-hit verder gaat is nog niet duidelijk.


Lees meer over: Netflix, Stranger Things, The Hellfire Club

Populair nieuws