'The Lord of the Rings'-serie vindt nieuwe hoofdrolspeler!

'Lord of the Rings' vindt nieuwe hoofdrolspeler!

Na het vertrek van Will Poulter is er een nieuwe.

Bram de Groot, 8 januari 2020 om 11:40

Even geleden vertrok acteur Will Poulter bij de serie The Lord of the Rings doordat hij "andere verplichtingen" zou hebben. Nu heeft de ambitieuze serie van Amazon een nieuwe hoofdrolspeler gevonden en kunnen de opnames dus gewoon van start gaan.
Die nieuwe hoofdrolspeler luistert volgens Deadline naar de naam Robert Aramayo en hij is bekend van onder meer de film Nocturnal Animals van regisseur Tom Ford. Hij was ook als 'Young Ned' te zien in Game of Thrones en hij heeft dit jaar in de blockbuster The King's Man een rol. Het personage dat Aramayo gaat spelen zou Beldor spelen.

Belangrijke serie voor Amazon
Amazon is een van de grote spelers in de streamingmarkt en The Lord of the Rings is een zeer belangrijk project om veel nieuwe klanten te werven. Twee maanden geleden werd al groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

De opnames voor de eerste twee afleveringen zouden snel starten om daarna een break te nemen om de scripts voor de resterende afleveringen van seizoen één af te ronden. De twee afleveringen worden geregisseerd door J.A. Bayona, bekend van de films Jurassic World: Fallen Kingdom en A Monster Calls.

Lees ook: 'Lord of the Rings' krijgt nu al tweede seizoen!


Bron: Deadline

Lees meer over: Juan Antonio Bayona, Lord of the Rings, Markella Kavenagh, Picnic at Hanging Rock, Robert Aramayo, Will Poulter

Populair nieuws