Dit zijn de superschurken van 'Star Trek: Picard'

Dit zijn de superschurken van 'Star Trek: Picard'

De Tal Shiar is er niks bij, als je kijkt naar deze nieuwe slechterik!

Jim Pedd, 1 februari 2020 om 16:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Picard heeft er een grote bedreiging bij. Dat de schurken zouden bestaan uit Romulans, wisten we eigenlijk al sinds de eerste beelden van de serie. Nu weten we ook welke factie binnen dat buitenaards ras het probleem veroorzaakt.
De Romulans kennen natuurlijk al een geheime dienst, de Tal Shiar. Dat is de geheime dienst die nergens voor terugschrikt en in de franchise al vaker voor problemen zorgde. Maar binnen de Tal Shiar, bevindt zich nog een factie, de Zhat Vash. Dat is een clandestien opererende factie fanatici die anti-technologie zijn.

Lees ook: Nu online te bekijken de pilot van 'Star Trek: Picard'!

De Zhat Vash
Deze fanatici werken zonder zich te houden aan wetten of regels, niet alleen op de werelden van de Romulans, maar ook daarbuiten. Zelfs binnen het Klingon Empire en de Gorn Hegemony en de Federation werken ze. En dat is een geheim dat ze al duizenden jaren hebben weten te houden.

Lees ook: Kan de 'Star Trek: Picard'-serie nog herstellen van de superslechte start?

De Zhat Vash komen ook voort uit haat voor alle vormen van synthetisch leven, wat meteen verklaart waarom ze zich bezighouden met de Borg. Dat wordt dus nog wat de komende tijd!

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access

Populair nieuws