search
Opnames 'The Expanse' seizoen 5 afgerond!

Opnames 'The Expanse' seizoen 5 afgerond!

De fans moeten er nog even op wachten, maar zijn wel verzekerd van een reeks nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici
Via gelekte foto's van het afsluitfeestje, is bekend geworden dat de hoofdzakelijke opnames van het vijfde seizoen van Amazon-serie The Expanse officieel zijn afgerond!

Lees ook: Sci-fi serie 'The Expanse' krijgt mogelijk meerdere spin-offs

Het vijfde seizoen van de succesvolle serie is voornamelijk gebaseerd op Nemesis Games, het vijfde deel in de boekenreeks van Daniel Abraham en Ty Franck (onder het pseudoniem James S.A. Corey). Dit deel wordt als een van de allerbeste in de reeks beschouwd. Het nieuwe seizoen zal zich met name richten op politieke wantoestanden in het zonnestelsel, maar bevat ook actiescenes die nog epischer zijn dan we eerder hebben gezien.

Een zesde seizoen?
Acteur Wes Chatham heeft via zijn Instagram-account laten weten dat hij de helft van het nieuwe seizoen heeft gezien. Hij noemt het "met gemak het beste werk dat we tot nog toe hebben afgeleverd. Het is ongelooflijk." Het vijfde seizoen heeft nog geen officiële releasedatum, maar wij gokken erop dat deze ergens in het laatste kwartaal van het jaar zal zijn. Over een zesde seizoen is ook nog niks aangekondigd, maar de toekomst lijkt er voor Expanse-fans rooskleurig uit te zien.

Lees ook: Eerste trailer 'The Expanse' seizoen 4 online!

Aanbevolen artikelen