'The Walking Dead': wat betekent die geheime boodschap?

'The Walking Dead': wat betekent die boodschap?

The Walking Dead bevatte iets heel opmerkelijks in de meest recente aflevering.

Jim Pedd, 28 maart 2020 om 17:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De meest recente aflevering van The Walking Dead liet zien dat Rick Grimes nog leeft. Michonne vond een iPhone die aan hem toebehoorde, en zijn oude laarzen. Achterop die telefoon vond ze een boodschap.
Daar stonden twee zaken in gekrast: een beeld van Michonne en Judith, en een boodschap in het Japans. Showrunner Angela Kang laat nu weten waar die tekens voor staan. “De telefoon is natuurlijk een hint naar een groter verhaal dat plaatsvond,” begon ze een gesprek met Metro.

Lees ook: 'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

Wat is de boodschap?
“[Bedenker] Scott Gimple bevestigde dat dit de boodschap was die ze wilden uitdragen: ‘Geloof nog wat langer’,” vertelde Kang. “Het was een boodschap aan Rick, van iemand, op de een of andere manier op deze boot.” Wat het precies betekent weten we nog niet, maar daar zullen we waarschijnlijk wel achter komen.

Lees ook: 'The Walking Dead'-franchise heeft een groot probleem

De serie ligt door de corona-pandemie tijdelijk stil. Het tiende seizoen komt daardoor tot een einde met de vijftiende aflevering. Nummer zestien, de finale, komt er nog aan, maar op een nog nader te bepalen moment.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Rick Grimes

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws