Groot aantal 'YouTube Originals' nu tijdelijk gratis te bekijken!

Deze YouTube Originals zijn nu gratis te bekijken!

Omdat een groot deel van de wereld nu thuis zit maakt YouTube een aantal van Originals voor iedereen beschikbaar.

Tom van der Krieke, 9 april 2020 om 11:54

YouTube heeft al de grootste bibliotheek aan gratis filmpjes op het internet, maar daar komt nu nog een hele collectie bij. Het platform heeft namelijk besloten om een aantal van hun premium series gratis aan te bieden.
Voorheen konden deze titels alleen bekeken worden met een abonnement van 11,99 euro per maand. YouTube maakt in eerste instantie twaalf series gratis beschikbaar en later zullen er nog een aantal volgen.

‘Escape the Night’
Onder de gratis series die vanaf vandaag beschikbaar zijn bevindt zich onder andere Escape the Night van Joey Graceffa. Ook de supernatuurlijke thriller Impulse is nu gratis te bekijken.

Youtube belooft later nog Originals voor de hele familie zoals We Are Savvy, Hyperlinked, Fruit Ninja Frenzy Force en Kings of Atlantis beschikbaar te maken.

#StayHome #WithMe
YouTube volgt hiermee in de voetsporen van een aantal andere streamingdiensten met het gratis beschikbaar maken van een deel van hun content in verband met het Covid-19 virus. Eerder lanceerde YouTube al de campagne ‘#StayHome #WithMe’ met influencers om mensen thuis te laten blijven.

Een volledige lijst van alle YouTube Originals die nu gratis te bekijken zijn is hier te vinden. Deze lijst zal door YouTube constant geupdate worden wanneer ze andere series ook tijdelijk beschikbaar maken.

Bron: Variety

Lees meer over: YouTube, Originals, Escape the Night

Populair nieuws