Gerucht: Mysterie 'Tiger King'-moord ontrafeld?

Gerucht: Mysterie 'Tiger King'-moord ontrafeld?

Het grootste mysterie in Netflix's 'Tiger King' is nog niet opgelost, maar er zijn volop geruchten over het onderzoek!

Door redactie, 14 april 2020 om 13:45

Het grootste mysterie in Netflix's Tiger King is of Don Lewis is vermoord en zo ja, door wie? Nu zijn er nieuwe geruchten over dit onderzoek naar buiten gekomen.
Voor wie het nog niet kent, Tiger King is de 'opvolger' van successeries als Making a Murderer. De reeks vertelt het verhaal van twee tegenpolen: Joe Exotic, de eigenaar van een goedlopend wildpark, en Carole Baskin, de oprichter van dierenrechtenclub 'Big Cat Rescue'.

Lees ook: Extra aflevering 'Tiger King' nu al op Netflix!

Hillsborough County Sheriff Chad Chronister is ervan overtuigd dat de mogelijke moord niet door één persoon uitgevoerd kan zijn. Hij zegt dat iemand moet hebben geholpen en dat iemand hiervoor is betaald.

Hoewel Hillsborough zegt dat Don's vrouw, Carole Baskin, geen verdachte of belanghebbende is, vertrouwd hij haar niet volledig. De sheriff hoopt dat iemand contact opneemt met de politie, misschien iemand die heeft geholpen en zijn of haar geweten wil zuiveren?

Carole Baskin houdt vol dat ze niets te maken heeft met Don's verdwijning. Of er inderdaad samengewerkt is voor de mogelijke moord, en of iemand hiervoor is betaald, dat moet nog maar blijken!

Lees ook: Tiger King: Joe Exotic had alligator van Michael Jackson

Bron: TMZ

Lees meer over: Tiger King, Netflix

Populair nieuws